Hazai pakk kezdeményezés

A Herbária Zrt. örömmel csatlakozott a „Vedd a hazait! Védd a hazait!” mozgalomhoz, valamint a Hazai Pakk jótékonysági felhíváshoz.

A Magyar Termék Nonprofit Kft. a koronavírus-járvány okozta gazdasági nehézségek leküzdése, a munkahelyek megőrzése érdekében, illetve a veszélyhelyzet miatt nehéz helyzetbe került emberek megsegítésére hirdette meg akcióit. Cégünk generációk óta szolgálja a hazai vásárlóközönséget, mindig is fontos szempontunk volt, hogy ezt kiváló hazai alapanyagokból gyártott, minőségi termékekkel tegyük. Ezért is használjuk termékeinken a Magyar Termék védjegyeket, mellyel segítjük vevőink tájékozódását, hiszen a védjegyek a hazai eredetet és megbízhatóságot jelentik.


Öröm számunkra, hogy a kereskedelmi visszajelzések szerint a fogyasztók fogékonyak a mostani kezdeményezésre is, és tudatosan keresik a #veddahazait logóval ellátott árucikkeket, köztük a mi gyártmányainkat is.

Azt is magától értetődőnek tekintettük, hogy részesei legyünk a Hazai Pakk jótékonysági akciónak. A huszonhat védjegyhasználó cég termékeiből – köztük a mi termékünkből – összeállított első 100 darab csomagot a Magyar Szervátültetettek Szövetsége kapta, ők osztják szét a járvány miatt nehéz helyzetbe került tagságuk körében.