Partnerek


 

2

Aromax
Az aromaterápia újkori térhódítása – nyugat-európai és amerikai mintára – hazánkban a 90-es évek elején kezdődött. Bevezetésében és megismertetésében cégünk kiemelkedő szerepet vállalt.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

3

Balancefood Kft.
A Balancefood Kft. 2013-ban alakult azzal a küldetéssel, hogy olyan funkcionális és kényelmi élelmiszereket hozzon piacra, amelyeket az egészségtudatos vagy cukorbetegség, ételallergia, egyéb speciális okból diétázó vásárlók is nyugodtan fogyaszthatnak.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

4

Bio Planet Kft.
A szegedi székhelyű Bio Planet Kft. 2007-ben alakult, fő tevékenységi köre étrend-kiegészítők forgalmazása. Büszkén mondhatjuk el cégünkről, hogy 95%-ban magyar tulajdonosi körrel rendelkezik.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

5

BioCo Magyarország Kft.
Cégünk magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 1998 óta foglalkozik étrend-kiegészítő készítmények forgalmazásával. Saját gyártórészleggel rendelkezünk, ahol nem csak különböző típusú étrend-kiegészítő készítmények (kapszulák, tabletták, italporok, stb.) gyártásával, hanem fejlesztésekkel, új technológiák megvalósításával is foglalkozunk. A BioCo által gyártott termékek fejlesztésénél különös figyelmet fordítunk a magyar fogyasztók táplálkozási szokásaira, ennek alapján termékeink összetétele is elsősorban a hazai igények alapján készül.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…

 

 


Logo_Symbol_1994_Logotype_RGB_Web_horizontal_L másolat

The Bridge

Az olasz Lessini-hegység lábánál található a The Bridge gyár immár több mint 22 éve készítette el első, kiváló minőségű, organikus rizstejét. A felhasznált forrásvíz és a bio gazdálkodásokból származó alapanyagok adják The Bridge termékek alapját.
A The Bridge olasz családi vállalkozás szerető odafigyeléssel, folyamatos fejlesztéssel és szigorú szabályozással érte el, hogy mára Európa egyik legnagyobb, legmegbízhatóbb organikus termékeket gyártó cégévé vált

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

6

Dr. Herz
A védett márkanevet viselő Dr.Herz termékek kiváló alapanyagból, a ma létező legkorszerűbb technológiával előállított étrend-kiegészítők. Megbízhatóságát, minőségét a több mint száz évre visszatekintő német gyártó cég garantálja, aki folyamatos kontrollal és fejlesztéssel Németország egyik vezető étrend-kiegészítő gyártója. Dr.Herz étrend-kiegészítők hozzájárulnak vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásához, ezzel segítik megőrizni az egészséget. A termékcsalád magyarországi forgalmazója az ODP Vital Kft, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A cég 2003-ban alakult. Az elmúlt kilenc évben sikerült folyamatosan növelni partnereink számát, akikkel megbízható, sikeres üzleti kapcsolatot     alakítottunk ki. A termékeket Németországból illetve Ausztriából importáljuk. Kivétel nélkül mindegyik cég magas minőségi színvonalat képvisel.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

7

FXPORT KFT
2012-ben indult magyar NAHUA kézműves csokoládé és keksz manufaktúra cégünk. Kézműves csokoládéink kizárólag a legmagasabb minőségű, válogatott normál és cukormentes belga csokoládé alapanyagokból készülnek, melyek mentesek az adalékanyagoktól. A csokoládé legdrágább alkotóeleme a kakaóvaj, az általunk felhasznált csokoládékban kizárólag kakaóvaj van. A fűszerek, ízesítő anyagok mind valódi friss alapanyagok, valódi vanília, valódi aszalt gyümölcsök, magok és liofilizált (kíméletes eljárással fagyasztva szárított) gyümölcsök.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

8

Helios Bio-ker Bt
Az idén tíz éves Helios Bio-ker Bt még az Unióhoz való csatlakozás előtt kezdte el forgalmazni a bio úttörőjeként is emlegetett német Rapunzel cég bioélelmiszereit. E kiváló márkának magyarországi jelenléte cégünk töretlen lelkesedésének, kitartó munkájának eredménye, és a márka általános magyarországi ismertsége nekünk köszönhető. Néhány éve kínálkozott az a kivételes alkalom, hogy a bioélelmiszer kínálatot kiegészítsük egy másik hasonlóan igényes és minőségi italmárkával: a YOGI TEÁKKAL. Cégünk e kiváló márkák magyarországi forgalmazójaként elnyerte a Super Brands díjat. A magyar piacon jelenleg három német márkának vagyunk kizárólagos forgalmazói: a Rapunzel bioélelmiszereknek, a YOGI teáknak és a lavera natúr kozmetikumoknak.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

9

Herbárium 2000 Kft.
A természet patikájából merítve gyógynövényekből előállított több mint 40 féle étrend-kiegészítő készítmény (tinktúrák, hidegen sajtolt magolajok, olajos kivonatok) gyártása és forgalmazása, valamint a természetes egészségmegőrzés módszereinek megismertetése az érdeklődők széles körével.

Termékeinről bővebben itt olvashat…


 

10

Hungarian Flavours
A magas minőségű, ellenőrzött, egészséges élelmiszerek forgalmazása mellett kötelezte el magát társaságunk. Nagy hangsúlyt fektetünk tehát az élelmiszerek forrásának tisztaságára,a szállítási körülmények legoptimálisabb kivitelezésére.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

11

Hungary Honey Kft.
A Hungary Honey Kft kis manufaktúraként, 2008 novemberében alakult, majd 2 évtizedes méztermelési tapasztalattal, amelynek kezdete a 90-es évek elejére nyúlik vissza.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

12

MasterPharma
A társaságunkat 2003-ban alapítottuk, melyben egyértelmű célkitűzésünk volt, hogy a magyarországi egészségügyi szektor számára biztosítunk prémium kategóriás, kifogástalan minőségű gyógyászati termékeket. Mára 110 különböző sebápoló terméket és 14-féle egészségmegőrző készítményt forgalmazunk a gyógyászati szektor számára. A különleges német Dr. Wolz készítmények forgalmazásával, olyan Magyarországon egyedülálló készítmények elérését tettük lehetővé a hazai betegek számára, mellyel biztosítani tudjuk az egészségmegőrzést a legtisztább és legkiválóbb étrend-kiegészítőkkel. A Dr. Wolz készítmények a kategóriájukban a legmagasabb minőséget képviselik. „A Dr. Wolz készítmények ott hatnak ahol az erőnk keletkezeik, minden egyes testi sejtben.”

Termékeinkről bővebben itt olvashatnak…

 


 

13

Naturprodukt Kft.
A Dr. Peter Theiss által alapított Dr. Theiss Naturwaren GMBH az 1990. évek elején létrehozta magyarországi leányvállalatát a Naturprodukt Kft-t. Dr. Peter Theiss német gyógyszerész, nevével fémjelzett, természetes hatóanyagokból készült termékeit kívánta minél szélesebb körben értékesíteni.Az általa fejlesztett készítmények és folyamatosan növekvő népszerűségük mindenekelőtt kiváló minőségüknek, megbízhatóságuknak, hatékonyságuknak, természetes mivoltuknak és nem utolsó sorban annak köszönhető, hogy mögöttük egy ismert, élő személy neve a garancia: A Dr. Theiss márkanév ugyanis nem fantázianév.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

14

Omega Bázis Kft.
Cégünk 100% magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 2011 óta állít elő saját találmányon alapuló egészségvédő, funkcionális élelmiszereket. A 60 országban védett szabadalmaztatott technológia segítségével a tisztított gabona és olajos magvakat (árpát, kölest, külső emészthetetlen burkától megfosztott lenmagot, kendermagot stb.) csíráztatjuk, majd szárítjuk alacsony hőmérsékleten, melyeket pl. őrlemény, liszt, hidegen sajtolt olaj formájában kínálunk fogyasztóinknak. Ennek köszönhetően termékeinkben a vitaminok, enzimek érintetlenek maradnak és a tápanyagok, hatóanyagok biológiai hozzáférhetősége teljes mértékű.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

15

Piszkei Öko Kft
A Piszkei Öko Kft. Lábatlanon, a Gerecse lábánál, a Duna közelében található.1996-tól az ország első bio malma és bio pékségeként csak bioterméket gyárt és forgalmaz. A jelenlegi termékskála igen széles, a vásárlók több mint kétszáz különböző bio malomipari és sütőipari termék közül válogathatnak.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

16

PlanetBIO
A PlanetBIO termékek vitaminokban, ásványi anyagokban, antioxidánsokban bővelkedő, magas tápértékű növényekből készülnek. Az ősi kultúrákban világszerte közismert volt ezeknek a növényeknek a gyógyító hatása. Manapság pedig ételeinket is egyedivé tehetjük különleges ízeikkel. Hiszünk abban, hogy szervezetünket egészséges ételekkel kell táplálnunk.Termékeink éppen ezért mentesek növényvédő szerektől, adalékanyagoktól, illetve genetikailag módosított anyagoktól.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

17

Prelab Kft
Nemzetközi szinten már 1987 óta vagyunk jelen a dermokozmetikai piacon. A termékek a nemzetközi forgalmazó saját gyártásában, Olaszországban készülnek, és kizárólag növényi hatóanyagokat tartalmaznak. A fejbőr-rendellenességekre kifejlesztett termékcsaládunk és szolgáltatásunk mára már piacvezető lett.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

18

Promobil Zrt.
Társaságunk, a Promobil Zrt. 1982-ben alakult. Jelszavunk: „A mozgás szabadsága.” A saját gyártású gyógyászati segédeszközök forgalmazása mellett ortopédtechnikai alapanyagok, alkatrészek nagykereskedelmével is foglalkozunk, elismert külföldi gyártók (Streifeneder, Regal, Proteor) hazai importőreként. A magyar piacon a Scudotex és a Luga márkáknak kizárólagos forgalmazói vagyunk. Korszerű ortézis-protézis gyártóüzemünk, kulturált szakorvosi rendelőink, képzett szakembereink azért állnak rendelkezésre, hogy a ránk szoruló emberek közül egyre többen tudjanak önállóan mozogni, munkába állni és alkotni. 2013-tól alkalmazunk egy egyedülálló diagnosztikai módszert, melyről bővebben itt olvashat.

Bővebben…


 

19

QuantumPharma
A QuantumPharma Kft. egy egészségügyi és gyógyszeripari szolgáltató és projektmenedzseléssel foglalkozó magyar tulajdonban lévő társaság, mely 2006 óta foglalkozik olyan étrend-kiegészítők kifejlesztésésvel és forgalmazásával melyek fogyasztásával biztonságosan megelőzhető, hogy szervezetünk ne szenvedjen, semmilyen un. esszenciális anyagban, molekulában hiányt. Orvosi hátterünk biztos garancia arra, hogy a kifejlesztett illetve forgalmazott készítmények, magasan jó minőségűek legyenek, az Európai Uniós normáknak mindenben megfeleljenek és akár saját családtagjainknak is tudjuk őket biztonsággal ajánlani. A forgalmazott termékek mindegyike az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által az európai direktíváknak megfelelően notifikált termék.

Termékeinkről bővebben itt olvashatnak…


 

20

Rieker
A Rieker vállalatot 1874-ben alapította Heinrich Rieker és üzlettársa a Bodeni tó és a Duna forrása közt fekvő Tuttlingen városkában. Az induláskor a gyár 600 embert foglalkoztatott. A cég azóta folyamatosan működik és fejlődik. Az irányítás jelenleg is a Rieker család kezében van. Az eltelt időben a Rieker Németország legjelentősebb cipőgyártó cégeinek sorába emelkedett. A termelés megközelíti a 25 millió párat évente. A gyártott cipők 5 kontinens 50 országában kerülnek eladásra, bár a meghatározó piacot továbbra is Európa jelenti.

Termékeinkről bővebben itt olvashatnak…


usovsko

ÚSOVSKO Hungary Kft.
A FIT müzlit Csehországban gyártják, és az alapanyagok jelentős részét is ott termesztik. A gyártócég, azaz ÚSOVSKO FOOD  as. 1991-ben  elsőként kezdte meg a müzliszeletek gyártását Csehországban úgy, hogy előtte hosszú évekig  csak a gyártáshoz szükséges alapanyagokat termesztette . FIT márkanevet 1995-ben jegyezték be, a márkanévre az ihletet  Harvey Diamond „Fit for life”című művéből inspirálva. Később megalakult a szlovák, majd 2011-ben  a magyar leányvállalata  a  cégnek, az Úsovsko Hungary Kft. Pár év alatt  a cég mindkét országban jelentős piaci szereplővé vált. A cég megszerezte az ISO 9001:2000 tanúsítványt, valamint a HACCP és BRC tanúsítványokat. Ezek a tanúsítványok igazolják, hogy a müzliszeletek gyártása a legújabb és legszigorúbb higiéniai szabványoknak és előírásoknak megfelelően történik.

Termékeinkről bővebben itt olvashat:


 

21

Sióvit Pharmaforce Kft
Társaságunk magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely többségében magyar alapanyagokból, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően, egyedi, szabadalmaztatott eljárás alapján készíti termékeit saját manufaktúrájában. Vitamin és étrend kiegészítő termékeink porkapszula, olajkapszula, valamint olajos kivonatok, cseppek formájában kerülnek a forgalomba, mely természetes olajkivonatok révén a hatóanyagok felszívódása a szervezetben jelentősen javul a szintetikus készítményekhez képest. Termékeink 100%-ban természetes, növényi alapanyagokból, gyógynövényekből készülnek, magas hatóanyag koncentrációval. A természetes összetevőknek köszönhetően a szervezetben szerves, organikus módon kötődnek a szervezet vegyületeihez, így a hatóanyagok hasznosulása maximális a szervezetben. Gyümölcsleveink szintén 100%-ban természetes, hidegen préselt direkt levek, nem koncentrátumok, melyek tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert és egyéb adalék anyagokat nem tartalmaznak.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

22

Vesta International Kft
Cégünk 100% magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás mely 2007 óta van jelen a piacon. Az elmúlt években sikerült folyamatosan növelni partnereink számát, akikkel megbízható üzleti kapcsolatot alakítottunk ki. Kizárólagos forgalmazói vagyunk a stevia édesítőszereknek és a steviával édesített belga Cavaliercsokoládénak, amely piacvezető több Európai országban is. Almitas, saját márkás termékeinkkel a paleolit életmód szerelmeseinek kedvezünk, hiszen minőségi termékek széles palettáját vonultatjuk fel.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

23

Vitaking
A Vitaking Kft. jelmondata: „ Az állandó egészség élménye” soha nem volt időszerűbb, mint manapság. Cégünk az elmúlt években komoly beruházásokat végzett és mára közel 200 termék gyártójaként vagy importőreként széles skáláról magas minőségi követelményeket kielégítő választékot nyújt. Vitaking Kft. magánszemélyek tulajdonában és irányítása alatt növekedett . Vitaminok, ásványi-anyagok és gyógynövények széles választékát tudjuk biztosítani megrendelőinknek. A célunk a Vitakingben az, hogy megrendelőinknek prémium minőségi kategóriába tartozó vitaminokat és étrendkiegészítőket adjunk, olyan árakon, amik versenyképesek. Kollégáink tapasztaltak és jól képzettek abban, amit csinálnak. Legtöbbjük az indulásunk óta velünk dolgozik.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…


 

15_logo

Zöldház
A PULIFOOD kft által gyártott termékek az előző 22 év gyakorlati tapasztalatai alapján készülnek a gyenesdiási ZÖLDHÁZ Bio Panzióban. Vendégeinket vegyszerektől mentes, BIO alapanyagokból készült reform ételekkel várjuk, melyeket bio húsokkal, bio Hortobágyi halakkal, italokkal egészítünk ki.

Termékeinkről bővebben itt olvashat…