Partnerek

Dr. Herz
A védett márkanevet viselő Dr. Herz termékek kiváló alapanyagból, a ma létező legkorszerűbb technológiával előállított étrend-kiegészítők. Megbízhatóságát, minőségét a több mint száz évre visszatekintő német gyártó cég garantálja, aki folyamatos kontrollal és fejlesztéssel Németország egyik vezető étrend-kiegészítő gyártója. Dr.Herz étrend-kiegészítők hozzájárulnak vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek pótlásához, ezzel segítik megőrizni az egészséget. A termékcsalád magyarországi forgalmazója az ODP Vital Kft, magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A cég 2003-ban alakult. Az elmúlt kilenc évben sikerült folyamatosan növelni partnereink számát, akikkel megbízható, sikeres üzleti kapcsolatot alakítottunk ki. A termékeket Németországból illetve Ausztriából importáljuk. Kivétel nélkül mindegyik cég magas minőségi színvonalat képvisel.Dr Herz Káposztaleves kapszula 50 db
A káposztaleves kapszula kúra segítheti az aktív anyagcserét, méregtelenít és gyorsítja a zsírlebontás folyamatát, valamint megakadályozhatja a zsírlerakódást.


termek_30_largeDr Herz A-Z multivitamin, Dr Herz Senior multivitamin
A Dr Herz étrend kiegészítő multivitaminok hozzájárulnak a mindennapi vitamin, ásványi anyag és nyomelem szükségletek biztosításához, ezáltal a jó közérzet és teljesítőképesség fenntartásához, az ellenálló képesség megőrzéséhez.


termek_31_largeDr. Herz Zöldkagyló Kivonat Kapszula 60 db
A jelenleg legjobb glükozamin forrásnak tartott új-zélandi zöldkagyló (Perna canaliculus) kivonatát tartalmazó kapszulából a javasolt napi adag 3 db kapszula. A glukózamin elősegítheti a porc egészséges szerkezetének megőrzését és az ízületek normál működését.


termek_32_largeDr. Herz Ananász Papaya kapszula 60 db
étrend-kiegészítő
Az ananászban lévő számos aktív enzim – közöttük a legfontosabb a bromelin – megkönnyítheti a szervezet anyagcseréjét, a fehérjék és a zsírok lebontását.

termek_33_largeDr. Herz Spirulina kapszula
A Spirulina alga értékes vitaminok és ásványi anyagok forrása, jelentős része tiszta fehérje. B12-vitamin tartalma befolyásolja a homocisztein szintet, ezáltal hozzájárulhat a szív és érrendszer egészségének megőrzéséhez.


termek_34_largeDr. Herz Szem-vitamin kapszula 60 db
A Dr. Herz Szem-vitamin kapszula olyan komplex összetételű készítmény, amely kifejezetten a szem egészségének megőrzéséhez szükséges hatóanyagokat tartalmaz. A lutein és a zeaxantin mellett fekete áfonya kivonatott is tartalmaz, melyek alapvető fontosságúak a szemet érő káros környezeti hatások (pl.: UV sugárzás) elleni védelemhez.

termek_35_largeDr Herz Kovaföld+Ca+C-vitamin
Kovaföld: egy természetes anyag, mely sokféle, jelentős mennyiségű ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. Ezek fontos szerepet tölthetnek be a haj, bőr és köröm állapotának javításában.


termek_28_largeDr Herz Gyerek multivitamin tabletta 130 db
A gyerekek szervezetének is fokozottan szüksége van a megfelelő tápanyagbevitelre.