Partnerek

Grante
A Grante gyümölcslevek Azerbajdzsán különleges növényvilágának és ritka gyümölcstermő fáinak minden kincsét felkínálják az Önök számára. A közvetlen membrán-préselésnek és a zárt láncú gyártási folyamatnak köszönhetően, melyet folyamatos szigorú minőség-ellenőrzés követ a gyümölcsök szedésétől a csomagolásig, lehetővé vált a vásárlók számára, hogy a maga természetes,eredeti formájában fogyaszthassa a kiváló azerbajdzsáni gyümölcsfák terméseiből készült italokat ,azoknak minden összetevőjével,ízével és vitamintartalmával együtt.

Internet cím: http://granteworld.hu/
Natúr gránátalmalé

0,75-ös és 0,25-ös kiszerelésekben kapható natúr, szűrt 100%-os gránátalmalé, amely direkt préseléssel készül, nem sűrítményből, hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak kíméletes hőkezeléssel tartósítva. Színtiszta azerbajdzsáni gránátalmalé.

pomegranate grape apple
Gránátalma-alma-szőlő juice

0,75 és 0,25-ös kiszerelésekben elérhető, nem sűrítményből hígítva. Hozzáadott cukrot, színezéket és tartósítószert nem tartalmaz, csak tisztán a 3 gyümölcs levét. A szőlő és almalé emészthetőbbé és édesebbé teszik a kissé fanyar gránátalmát.

Gránátalma-szőlő juice

Csak 0,75-ös kiszerelésben, natúr szőlő és gránátalmalé, amely direkt préseléssel készül, nem tartalmaz színezéket, tartósítószert és hozzáadott cukrot. A kiváló minőségű chardonay szőlő édesít a gránátalma savanykás ízén és fokozza az erekre gyakorolt hatását.

pomegranate orange grante 560-620
Gránátalma-narancs juice

0,75 ml-es kiszerelésben. Szűretlen direkt préselésből származó gyümölcslé, amely 50-50%-ban tartalmaz vitaminokban és ásványi anyagokban gazdag narancs és gránátalmalevet. Tartósítószert, hozzáadott cukrot vagy aromát nem tartalmaz, csak maga a gyümölcs.
pomegranate cherry
Gránátalma-meggylé

0,75 ml-es kiszerelésbe. A meggy és gránátalmalé jótékony hatását ötvöző 100%-os gyümölcsital, 40%-ban meggyet és 60%-ban gránátalmalevet tartalmaz. A meggy fokozza a gránátalma izmokra és ízületekre gyakorolt jótékony hatásait, sportolóknak különösen ajánljuk.


100%-os birsalma juice

0,75-ös kiszerelésben kapható kissé fanyar, markánsan birsalma ízű juice ,amely bél és gyomor problémák megelőzésében gyakorolhat jótékony hatást szervezetünkre.

Печать
100% Almalé

Kiváló minőségű azerbajdzsáni almalé, amely különös zamatával és édeskés ízével jelentősen eltér a hazánkban megismert almalevektől. Direkt préselésből származó szűrt almalé, amely nem tartalmaz aromát, színezéket, tartósítószert és hozzáadott cukrot.


Alma-feijoa 100% gyümölcslé

Az almalé édeskés ízét ötvözi a különleges Azerbajdzsánban különösen kedvelt örökzöld mirtuszdió(feijoa) savanykás ízével. Antioxidánsokban és flavonoidokban gazdag különlegesen zamatos gyümölcslé..