Partnerek

Helios Bio-ker Bt
Helios Bio-ker Bt.

Az idén tíz éves Helios Bio-ker Bt még az Unióhoz való csatlakozás előtt kezdte el forgalmazni a bio úttörőjeként is emlegetett német Rapunzel cég bioélelmiszereit. E kiváló márkának magyarországi jelenléte cégünk töretlen lelkesedésének, kitartó munkájának eredménye, és a márka általános magyarországi ismertsége nekünk köszönhető. Néhány éve kínálkozott az a kivételes alkalom, hogy a bioélelmiszer kínálatot kiegészítsük egy másik hasonlóan igényes és minőségi italmárkával: a YOGI TEÁKKAL. Cégünk e kiváló márkák magyarországi forgalmazójaként elnyerte a Super Brands díjat. A magyar piacon jelenleg három német márkának vagyunk kizárólagos forgalmazói: a Rapunzel bioélelmiszereknek, a YOGI teáknak és a lavera natúrkozmetikumoknak.


Lótusz

A TAO teák megalkotásával kinyílt a lehetőség a taoizmus befogadására, az ősi hagyományok felfedezésére. A lótusz kitárja az ajtót egy új világ felé, egyesíti az égi könnyedséget és a földi gazdagságot.

Ginseng

Tizennyolcféle alkotórész teszi gazdag¬gá ezt a keveréket, amit a ginseng ko¬ronáz meg. Melegség és szenvedély tölt el a tea ivása közben.

Csokoládés

A távol-keleti egzotikus fűszerek és a dél-amerikai kakaóhéj keveréke fenségesen egyedülálló ízt és aromát kölcsönöz ennek a teának, és a boldogság, vidámság érzésével tölt el. Ünnepi alkalmakkor boldog, örömteli pillanatokat szerez.

Rózsa

A hétféle virágot tartalmazó, mesteri módon összeállított teakeverék felejt¬hetetlen élményt nyújt illat- és aroma¬gazdagságával.

Női energia

Az ajurveda hagyománya szerint ez a teakeverék ajánlott a stressz leküzdésére, az emésztés segítésére, az állóképesség növelésére, az energia természetes módon történő biztosítására.

Klasszikus

Klasszikus tea receptje több ezer évre nyúlik vissza, a keleti kultúra ősi hagyományait, lelki gyakorlatait eleveníti fel. A fűszeresen édes aroma felmelegíti a testet, felemeli a lelket. Engedje, hogy a fahéj és gyömbér átjárja testét!

Jázmin

A benne lévő jázmin a rózsával együtt pozitívan hat tudatunkra. Miközben kortyolgatjuk, kellemes érzés járja át testünket, fizikailag és szellemileg feloldódunk, ellazulunk.

Férfi tea

Az ajurvéda szerint a férfiaknak tudatosan kell élniük, hogy nap mint nap megújuljon energiájuk, így biztosítva aktivitásukat és termékenységüket. Ez a tea mindehhez jótékonyan járul hozzá. Fogyasztása naponta javasolt.

Zöld tea gyömbérrel és citrommal

A zöld sencha tea meditatív és éltető hatású. A gyömbér melegséget ad, a citrom gyümölcsös íze pedig különösen frissítő hatású ebben a teában, mely bármely napszakban felüdít.

Himalaya

A melegítő gyömbér és a fahéj csodálatos egységét az ánizs és az édeskömény édeskés íze teszi teljessé. Engedje, hogy Önt is átjárja e keverék gazdag illat- és ízvilága, és képzeletben elrepítse a Himalája lábához.