Partnerek

Herbárium 2000 Kft.
A természet patikájából merítve gyógynövényekből előállított több mint 40 féle étrend-kiegészítő készítmény (tinktúrák, hidegen sajtolt magolajok, olajos kivonatok) gyártása és forgalmazása, valamint a természetes egészségmegőrzés módszereinek megismertetése az érdeklődők széles körével.

Internet cím: http://www.balintcseppek.hu

Társaságunk 2005-ben alapított 100%-os magyar tulajdonú cég.  Termékeink ellenőrzött minőségű alapanyagokból, tartósítószer-, adalék- és színezőanyagoktól mentesen készülnek. Készítményeink több mint fele egyedi receptúra alapján gyártott komplex étrend-kiegészítő, amelyekben az egyes összetevők több évszázados népgyógyászati leírások és tapasztalatok alapján lettek válogatva szervezetünk egészségéért.  Termékeinket, melyek OÉTI notifikációval rendelkeznek, magas minőségi színvonalon gyártjuk a hatósági és jogszabályi előírásoknak megfelelően.

2010-ben termékeink könnyebb megkülönböztethetősége érdekében márkanevet vezettünk be. Ez együtt járt, egy letisztult, arculat kialakításával is, amely szem előtt tartja az egészséges életmód fontosságát, a természetességet és kiegyensúlyozott életvitel támogatását.  Természetesen ezzel cseppjeink és olajaink beltartalmi értékei, összetevői változatlanok maradtak. A Bálint Cseppek termékcsalád valamennyi tagja megtalálható országszerte a gyógynövény- és bioboltokban, patikákban és a hajdúszoboszlói mintaboltunkban is.

Vállalatunk Ars Poetikája olyan gyógynövény alapú készítmények gyártása és értékesítése, amellyel hidat képezhetünk a gyógynövény gyógyászati tapasztalatok és az orvosi gyakorlat által igazolt eredmények között, illetve az orvostudomány segítő, kiegészítő erejeként a terápiába való beillesztéssel biztosítani lehet a kívánt hatást minél alacsonyabb felhasználási kockázat mellett.


Medvehagyma csepp – medvehagyma alkoholos kivonata

Étrend-kiegészítő készítmény
A medvehagymából 240 mg található a napi, kávéskanálnyi adagban.
termek_10_large
100%-os hidegen sajtolt mákolaj

Étrend-kiegészítő készítmény
Önnek fontos a csontjai állapota? Késleltetné az öregedést? Egy stresszes nap után nehezen tud elaludni? A mák nemcsak egy sütemény hozzávalója!
termek_11_large
Hagymácska csepp

Étrend-kiegészítő készítmény
A hagymafélék az ér- és bélrendszer kéményseprői, a bélflóra restaurátorai! 6-féle magyar hagyma az egészségért!
termek_12_large
Pajzs csepp

Étrend-kiegészítő készítmény
A baktériumok, gombák apró ellenségei mindennapunknak! Vírusirtót ne csak a számítógépekre! Fokhagyma és bíborkasvirág: szervezetét pajzsként védi!
termek_13_large
Feketeretek csepp

Étrend-kiegészítő készítmény
Epéje, veséje gyakran kellemetlenségeket okoz? A kő- és homokképződés „családi hagyomány”? Reggel méreg, délben étek, este orvosság!
termek_14_large
Idegeimre mentek csepp

Étrend-kiegészítő készítmény
Stresszhelyzetben él? Alvászavarai vannak? Találja meg a nyugalmat, függőség nélkül!
termek_15_large
Tüdő-füves cseppek

Étrend-kiegészítő készítmény
Városi, szmogos környezetben lakik? Hajlamos felső légúti allergiákra? Gyakran köhög, mert dohányzik?
termek_16_large
Vénusz csepp

Étrend-kiegészítő készítmény
Nőgyógyászati problémái vissza-visszatérnek? Gyermekvállalás előtt áll? A nők szolgálatában számos gyógynövény!
termek_17_large
Babérlevél olajos kivonata

Étrend-kiegészítő készítmény
Sportsérülése nehezen gyógyul? Érezze újra a mozgás szabadságát!
termek_54_large
Tőzegáfonya csepp

Oéti sz.: 12082/2013 Gyakran küzd felfázással? Önt sem kerülik el a húgyuti fertőzések? Természetes C-vitamin pótlásról gondoskodna?
termek_55_large
Torma csepp

Oéti sz.: 12079/2013 Fontos Önnek nyirokrendszere egészsége? Egy természetes vírus- és baktériumölő mindig jól jöhet! Gyomrának és emésztő rendszerének is szüksége van fertőtlenítésre!
termek_56_large
Kamilla-levendula olajos kivonata

Oéti sz.: 12081/2013 Nagyanyáink nyugtató gyógynövényei egy termékbe zárva! Természetes gyulladáscsökkentőt keres? Fájdalomcsillapítás a természet erejével!
termek_57_large
Homoktövis olajos kivonata

Oéti sz.: 12083/2013 Egy természetes „vitaminbombát” keres? A méregtelenítő kúrák kiegészítője egész évben! Jól jönne a segítség az ideális testsúly eléréséhez? Építse bőrét belülről, hiszen a szépség is belülről fakad.
termek_58_large
Oregano olajos kivonata

Oéti sz.: 12080/2013 Egy természetes antiszeptikus segítséget keres? Sejtszintű védelem felsőfokon.
termek_5_large
100%-os hidegen sajtolt máriatövismag-olaj

Étrend-kiegészítő készítmény
A máriatövismag-olaj több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavakat, – omega-3 és -6 zsírsavat – egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.