Partnerek

A HERBioticum

A HERBioticum termékei egyedi példái annak, hogy az ősi gyógymódok és jól bevált tapasztalatok, valamint a legkorszerűbb gyártási technológiák a modern kor szakmai ismereteivel kombinálva, hogyan erősítik egymást és hoznak létre kimagasló minőségű készítményeket.

Küldetésünk, hogy népszerűsítsük a természet gyógyító erejébe vetett hitet, valamint az elkötelezett kutató csapatunk segítségével folyamatosan fejlesszük termékeinket, fenntartva a svájci receptúra gyökereit.

Cégcsoportunk idén ősszel ünnepli 5 éves születésnapját. Termékeinket ezalatt az évek alatt széles körben bevezettük és megismertettük a magyar fogyasztókkal. Sikeresen jelen vagyunk szinte minden gyógynövény szaküzlet, biobolt és gyógyszertár polcain. Hirdetési tevékenységünk folyamatos. Hirdetünk online (hazipatika.hu, bien.hu, femcafe.hu, stb.) és offline (Kiskegyed, Blikk, Blikk Nők, Glamour, stb.) platformokon, illetve rugalmasan és nyitottan állunk kisebb üzletek akciós újságos megjelenésekhez is.

Magas szintű szakmai támogatás, valamint az aktív és állandó kutatás-fejlesztés és minőségellenőrzés hozzájárul ahhoz, hogy a környezetbarát gyártási folyamatban készített étrend-kiegészítőink és krémjeink a legjobb minőségű alapanyagokból kerüljenek a polcokra.

Alapanyagaink többsége Európából származik. A növényi alapanyagok forrása a Kárpát-medencéből, erdélyi havasokról és alpesi rétekről történik elsősorban. A gyógynövények termesztése és beszerzése időszakos, valamint több termőhelyről is származhat. Mint minden növénynél, minden termés egyedi és különböző. Függ a napfénytől, esőtől, az adott természeti körülményektől és adottságoktól.

Előnyök a HERBioticum termékek mellett, hogy a magas minőségű, válogatott gyógynövények – növényi kivonatok és olajok – egy megbízható, svájci receptúra alapján kerülnek felhasználásra.

Natúr tisztaság jegyében készülnek termékeink, így nem tartalmaznak parabént, kőolajszármazékokat, valamint mesterséges szín- és illatanyagokat.

Egyediségünk, hogy a fő növényi hatóanyag, illetve kivonat mellett, a HERBioticum termékek további 6 növényi kivonatával is gazdagabbak. Ezen kivonatok passzolnak egymáshoz, szinergens módon, egymás hatását erősítik. Így egy alap bázis krém helyett, már egy komplexebb, funkcionális krémhez jutunk. A növényi hatóanyagok százalékos aránya nem marad el a vetélytársakéhoz képest (ez különböző termékek esetén változó). Sőt, ennek az egyedi receptúrának köszönhetően hatásmechanizmusa hatékonyabb, jobb.

Vitalitásának védelme és megőrzése a legfontosabb feladatunk. I love my life!


Aloe verás bőrápoló krém, mely hatékonyan ápolja a bőrt a benne található aloe kivonatnak köszönhetően. Külsőleg alkalmazva hidratáló hatású, selymesebbé teszi a bőrt. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz.

Diabetik lábápoló krém, mely ajánlott a cukorbetegséghez társuló száraz, elvékonyodó láb és sarok bőrének ápolására, mely könnyen kipirosodik, hámlik, viszket. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Teafaolajos sarokpuhító krém a száraz, kemény és repedezett bőr ápolására. A természetes teafaolajnak köszönhetően gyulladáscsökkentő, baktérium-, gomba-, és vírusölő. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Összetevőinek köszönhetően kitűnően alkalmas a száraz bőr kezelésére, nyugtatólag hat az allergiás bőrirritációra. Teljes értékű tápanyag a bőrnek. A shea vaj és a kakaóvaj egyedi kombinációja. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Fekete nadálytő krém készítmény az erősen igénybevett, fáradt izmok frissítésére, a problémás érzet enyhítésére. Alkalmas csonttörések utáni kezelések kiegészítésére bőrápolási céllal. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Glükózamin krém, mely hatóanyagainak köszönhetően kiválóan alkalmazható ízületi panaszok és izommerevség enyhítésére, illetve mozgási nehézkesség kezelésére. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Bőrbarát bőrápoló, mely hatóanyagainak köszönhetően gyulladásgátló, valamint sebgyógyulást elősegítő hatású készítmény. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

Vadgesztenyés lábápoló krém, mely hatóanyagainak köszönhetően kiválóan alkalmazható a visszeres lábszár kezelésére. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket.
Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.

25 gyógyfüves, különleges összetételű hűsítő lóbalzsam. A benne található kámfor, mentol és gyógynövény kivonatoknak köszönhetően kiváló vérbőséget okoz a felhasznált felületen.

Különleges összetételű gyógynövényes krém megemelt hatóanyag tartalommal. Természetes összetevői segítenek a különböző kellemetlen panaszok kezelésében. Vegán. Állati eredetű anyagot nem tartalmaz. Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű- és ásványi olaj alapú összetevőket. Kíméletességét bőrgyógyászati tesztek igazolják.