Partnerek

MasterPharma
A társaságunkat 2003-ban alapítottuk, melyben egyértelmű célkitűzésünk volt, hogy a magyarországi egészségügyi szektor számára biztosítunk prémium kategóriás, kifogástalan minőségű gyógyászati termékeket. Mára 110 különböző sebápoló terméket és 14-féle egészségmegőrző készítményt forgalmazunk a gyógyászati szektor számára. A különleges német Dr. Wolz készítmények forgalmazásával, olyan Magyarországon egyedülálló készítmények elérését tettük lehetővé a hazai betegek számára, mellyel biztosítani tudjuk az egészségmegőrzést a legtisztább és legkiválóbb étrend-kiegészítőkkel. A Dr. Wolz készítmények a kategóriájukban a legmagasabb minőséget képviselik. „A Dr. Wolz készítmények ott hatnak ahol az erőnk keletkezeik, minden egyes testi sejtben.”

Internet cím: http://www.masterpharma.hu/

termek_132_large
Dr. Wolz Colostrum Immun – Kolosztrum Kapszula

Kolosztrum immunfehérje magas természetes immunglobin tartalommal az erős immunrendszer érdekében. Újzélandi tehenek előtejéből készült legkiválóbb előtej koncentrátum, mely támogatja a bélflóra működését és kedvezően hat az immunrendszerre.
termek_133_large
Dr. Wolz Darmflora Plus Select – Bélflóra Kapszula

Gondoskodik az egészséges bélflóra helyreállításáról 8 probiotikus kultúrával. Segít az egészséges bélflóra felépítésében, segíti a felépülést az antibiotikumos terápia alatt és után, valamint javítja az ellenálló-képességet. Napi adagban 48 Milliárd tejsavbaktériumot tartalmaz.
termek_134_large
Dr. Wolz Gelenk Komplex – Ízület Kapszula

Biztosítja a porcsejtek és ízületek belső tápanyagellátását. Speciális készítmény, mely kifejezetten az ízületek mozgékonyságához és a porcok megfelelő működéséhez szükséges. Napi adagban tartalmaz 1000 mg glukozamint, 500 mg kondroitint és 300 mg Omega-3 zsírsavat.
termek_135_large
Dr. Wolz Jod Calcium Kapseln – Jód Kalcium Kapszula

Gondoskodik az egészséges pajzsmirigy működésről és az erős csontokról. Egy jód-kalcium kapszula 100µg jódtartalmú tengeri moszatból származó jódot és 130 mg fosszilis eredetű osztrigahéjból származó kalciumot tartalmaz, mely természetes eredetű, és mentes a szerves maradványoktól.
termek_136_large
Dr. Wolz Omega-3- Fettsauren-Kapseln – Omega-3 zsírsav Kapszula

Az Omega-3 zsírsav fontos a koleszterintudatos táplálkozáshoz, az egészséges szív és vérkeringés érdekében. Egy kapszula 500 mg hidegvízi tengeri halolajat tartalmaz, amely 300 mg nagy koncentrációjú Omega-3 zsírsavat rejt magában (ebből legalább 110 mg DHA és 165 mg EPA) valamint 15 mg E-vitamint tartalmaz.
termek_137_large
Dr. Wolz Osteo-Coral-D3 – Kalcium D3-vitamin Kapszula

A készítmény speciálisan a csontritkulás dietetikai kezelésére szolgál. A nap és a tenger természetes hatóanyagait tartalmazza: a fosszilis osztrigahéjból és korallokból származó kalciumot, D3 megelőző vitamint, K2 vitamint a csontok szilárdsága érdekében, valamint számos nyomelemet, pl. mangánt, rezet, cinket, fluort.
termek_138_large
Dr. Wolz Sanuzella D Darmkapseln – Sanuzella D Bél Kapszula

Aktív élő, speciális élesztőkultúrát és tejsavbaktériumot tartalmaz az egészséges bélműködés helyreállításához. Segíti az emésztést és az akut hasmenésből való felgyógyulást. A kapszulában lévő élő, aktív Saccharomyces cerevisiae Hansen (CBS 5926) speciális orvosi élesztő és a benne lévő B-komplex vitamin a bőr számára is hasznosak, és így kedvezően befolyásolják a bélműködést.
termek_139_large
Dr. Wolz Selen 100 µg ACE Zellschutz Kapseln – Sejtvédő Kapszula

A kapszula kizárólag természetes forrásból származó szelénből, acerola C-vitaminból, paradicsomból kivont likopinból, természetes zöldség karotinokból, és növényi olajból kivont E-vitaminból készült. Ez a speciális kombináció kiváló védelmet nyújt a védekező-rendszerünk megtartása érdekében.
termek_140_large
Dr. Wolz Acerola-Vitamin C + Bioflavonoide – Porkoncentrátum

Teljesen természetes eredetű, jó minőségű C-vitamin és bioflavonoid forrás, acerola cseresznyéből, citrus gyümölcsökből, és szekunder növényi alkotórészekből. A porkoncentrátumnak köszönhetően gyümölcslével vagy joghurttal elkeverve is fogyasztható.
termek_141_large
Dr. Wolz Zell Oxygen Plus – étrend-kiegészítő koncentrátum

Védő hatású vitálanyag – kombináció az egészséges sejtműködés érdekében. Gazdag vitaminokban, nyomelemekben, aktív enzimekben, ásványi anyagokban, antioxidánsokban. Egyedülálló Dr. Wolz Enzim-élesztősejtet tartalmaz, melynek minden alkotórésze jól hasznosul a szervezetben.
termek_142_large
Dr. Wolz Zell Oxygen Immunkomplex – étrend-kiegészítő koncentrátum

Erősítő hatású immunanyag – kombináció az immunrendszerünk természetes megerősítése érdekében. Gazdag Béta-glukánban, lycopinban, D-vitaminban, B-komplex vitaminokban, nyomelemekben, aktív enzimekben, ásványi anyagokban, antioxidánsokban. Egyedülálló Dr. Wolz Enzim-élesztősejtet tartalmaz, melynek minden alkotórésze jól hasznosul a szervezetben.
termek_131_large
Dr. Wolz Borretschöl Kapseln – Borágóolaj Kapszula

Gondoskodik az egészséges bőrről, hajról, körömről és a hatékony zsíranyagcseréről. Stabilizálja a sejtmembránokat valamint biztosítja a vér egészséges áramlását, és gondoskodik az egészséges hormonháztartásról.