Partnerek

Naturprodukt Kft.
A Dr. Peter Theiss által alapított Dr. Theiss Naturwaren GMBH az 1990. évek elején létrehozta magyarországi leányvállalatát a Naturprodukt Kft-t. Dr. Peter Theiss német gyógyszerész, nevével fémjelzett, természetes hatóanyagokból készült termékeit kívánta minél szélesebb körben értékesíteni.Az általa fejlesztett készítmények és folyamatosan növekvő népszerűségük mindenekelőtt kiváló minőségüknek, megbízhatóságuknak, hatékonyságuknak, természetes mivoltuknak és nem utolsó sorban annak köszönhető, hogy mögöttük egy ismert, élő személy neve a garancia: A Dr. Theiss márkanév ugyanis nem fantázianév.

Internet cím: www.naturprodukt.hu
Email cím: info@naturprodukt.hu

A Naturprodukt Kft a Dr Theiss márkára három és a Lacalut márkára két egymást követő évben megkapta egy független szakértői bizottság által odaítélt Superbrands díjat.

Az elmúlt évek során a Naturprodukt Kft. magyar termékfejlesztéssel és gyártásszervezéssel is bővítette a Dr. Theiss márka kínálati palettáját. Ilyen termékek: a Coenzym Q10 + Mg+E-vitamin Forte, a Nova Fit krómmal, az Antioxid, a Lutexan 6 komplex, a Cardio 300, a Bíborka és a Charantia+króm étrend-kiegészítő kapszulák.
A meghatározó márkanév

A megalapítás idején csak Dr. Theiss termékeket forgalmazó NATURPRODUKT Kft. termékpalettája az évek során nemcsak új külföldi gyártó partnerek termékeivel, hanem magyar termékek kizárólagos gyártási és forgalmazási menedzselésével, önálló termékfejlesztéssel és gyártatási tevékenységgel is kiegészült.
Cégfilozófiánk értelmében ma is elsősorban olyan természetes eredetű hatóanyagokat tartalmazó készítményeket kínálunk fogyasztóinknak, amelyek az emberi szervezet természetes szabályozó folyamataihoz kapcsolódnak. Felerősítik a legyengült védekező és szabályozó folyamatokat, mozgósítják tartalék erőiket és harmonizálják a különböző (akut-és krónikus) megbetegedések: tartós stressz, nagy fizikai és szellemi megterhelések következtében megbomlott szervezeti egyensúlyt.

Az öngyógyításban igazán a csekély mellékhatásokkal járó és kíméletesen ható természetes gyógyszerek és gyógyhatású készítmények kerülnek előtérbe. Németországban pl. egy friss felmérés szerint a lakosság több mint 70%-a bízik a gyógynövény alapú gyógyszerekben, és több mint 90%-uk elégedett azok hatásával.

Járuljon hozzá Ön is tevőlegesen egészsége megőrzéséhez!

Minőség és megbízhatóság

Legfőbb célunk, hogy tevékenységünk minden esetben legyen a végső felhasználó (fogyasztó, beteg) maximális megelégedettségét szolgáló gazdaságos cselekedetek sorozata.
E cél elérését segítik azok a minőségirányítási rendszerek és módszerek is, mint az ISO 9001 és az élelmiszerekre vonatkozó HACCP, amelyeket 2004. május 1-től vezettünk be.

2013. évben gyógyszer-készítményekkel is megjelentünk a hazai piacon, melyeket az OGYI előírásainak is megfelelő körülmények között forgalmazzuk.

Készítményeinket a patikákban, gyógynövény-szaküzletekben valamint a Herbária és dm, Rossmann, Auchan, Tesco és CBA hálózat boltjaiban lehet megvásárolni.

Legismertebb márkáink:

Dr. Theiss meghűlés elleni és egyéb készítmények

Doliva kozmetikumok

Lacalut  szájhigiéniai termékek

Törökbálint,2014-09-01

Elérhetőségünk: Naturprodukt kft, Törökbálint DEPO Pf:8; tel:06-23-336-131; e-mail: info@naturprodukt.hu

termek_154_large
Dr. Theiss-féle Tengervizes orrspray 20 ml

Izotonizált tengerisó oldat az orr nyálkahártyájának nedvesítésére, az orrüregek gyengéd tisztítására, a por, a pollen orrüregből történő eltávolítására, valamint az eldugult orr kiegészítő kezelésére Egy természetes megoldás az orr nyálkahártyájának nedvesítésére és az orrlyukak enyhe tisztítására, különösen a levegő pollen és por tartalmának növekedése esetén.
termek_155_large

Dr. Theiss Körömvirág kenőcs 15 g és 50 g

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják. A körömvirág tartalmú kenőcs gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást elősegítő hatású.

termek_156_large
Dr. Theiss Coenzym Q 10+Magnézium+ E-vitamin kapszula FORTE 60x

Étrend-kiegészítő
Energia- Faktor A KOENZIM Q10 egy létfontosságú vitaminszerű anyag (ubikinon), amely a napi táplálékkal (pl.: hal, hús, élesztő) kerülhet a szervezetbe és a szervezetünk is képes előállítására. A MAGNÉZIUM hozzájárul az izmok és az idegrendszer megfelelő működéséhez, valamint a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokban.
termek_157_large
Cirkulin Valeriana drazsé komlóval MITE 40 db drazsé

Étrend-kiegészítő macskagyökér és komló-kivonattal
Túlhajszolt életmódunk gyakran vezet stresszhez és nyugtalan állapotokhoz. Aki napközben nem tud ellazulni vagy kikapcsolni, az éjszaka sem tud jól aludni. Csak a pihentető, nyugodt alvást követheti a jó ébredés.
termek_158_large
Lándzsás útifű + Echinacea + C-vitamint tartalmazó folyékony étrend-kiegészítő 100 ml Dr. Theisstől

A lándzsás útifű hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének a megőrzéséhez, míg az Echinacea purpurea (bíborkasvirág) és a C-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. Jóízű segítség az őszi-téli meghűléses időszakban. Gyerekeknek 12 éves kortól ajánlott. Alkoholmentes és cukormentes.
termek_159_large
Lándzsás útifű szirup 100 ml és 250 ml Dr. Theisstől

Étrend-kiegészítő
A lándzsás útifű hozzájárul a felső légutak egészséges működéséhez.
termek_160_large
Lándzsás útifű Jó éjszakát 100ml folyékony étrend-kiegészítő Dr. Theisstől

A készítményben lévő lándzsás útifű-kivonat hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének megőrzéséhez, míg a további gyógynövénytartalom (kakukkfű, citromfű és kamilla) elősegítheti az éjszakai nyugalmat. Jó ízű segítség az őszi-téli meghűléses időszakban. Alkoholmentes, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Használata este ajánlott.
termek_161_large
LACALUT AKTIV Preventív fogkrém 75 ml

Érezhetően feszesebbé teszi az ínyt. Véd a fogágybetegségek ellen. Kifejezetten fogágybetegségek és fogínyvérzés megelőzésére kifejlesztett fogkrém. Ebben a fogakat alaposan tisztító krémben különleges hatóanyag van, mely azonnal, érezhetően feszesebbé és szilárdabbá teszi a fogínyt.
termek_162_large
Lacalut White fehérítő hatású fogkrém 75 ml

A Lacalut fehérítő hatású fogkrém eltávolítja a fogakon lévő szennyeződést. A kíméletesen tisztító hatóanyagok hozzájárulnak a fogak természetes fehérségének megőrzéséhez, a fogzománc sérülései nélkül. Rendszeres használata hozzájárul a fogak erősítéséhez és a fogszuvasodás megelőzéséhez. Eltávolítja a nehezen tisztítható szennyeződéseket, mint például a nikotin, a tea, és a kávé. Eredmény: egészséges, gyönyörű, fehér fogak.
termek_153_large
Dr. Theiss Echinacea csepp 50 ml

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását tudományos eredmények igazolják. A készítmény fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására ajánlott.