Partnerek

Promobil Zrt.
Társaságunk, a Promobil Zrt. 1982-ben alakult. Jelszavunk: „A mozgás szabadsága.” A saját gyártású gyógyászati segédeszközök forgalmazása mellett ortopédtechnikai alapanyagok, alkatrészek nagykereskedelmével is foglalkozunk, elismert külföldi gyártók (Streifeneder, Regal, Proteor) hazai importőreként. A magyar piacon a Scudotex és a Luga márkáknak kizárólagos forgalmazói vagyunk. Korszerű ortézis-protézis gyártóüzemünk, kulturált szakorvosi rendelőink, képzett szakembereink azért állnak rendelkezésre, hogy a ránk szoruló emberek közül egyre többen tudjanak önállóan mozogni, munkába állni és alkotni. 2013-tól alkalmazunk egy egyedülálló diagnosztikai módszert, melyről bővebben itt olvashat.

Internet cím: http://www.promobil.hu

Tudja Ön, miért van szükség járásanalízisre?

Mert:

  • évente legalább 1,5 millió lépést tesz meg
  • évente legalább 40 órát áll egy helyben
  • lábai hamar elfáradnak
  • talán már kellemetlen tünetei is jelentkeznek (láb-, derék-, hátfájás

Mi a legjobb megoldást kínáljuk Önnek a dinamikus járásanalízissel!

* információt gyűjtünk a test járás közbeni szimmetriájáról, a járás fázisairól, a talpát terhelő nyomásértékekről;
* a mért értékeket elemezzük, mely alapján prevenciós, ill. terápiás javaslatot adunk;
* szükség szerint elkészítjük az Ön számára a legmegfelelőbb lúdtalpbetétet.

– A járásanalízis egy biomechanikai adatok alapján diagnosztizáló objektív módszer.
– Kiemelt szerepe van az eljárásnak a gyermekek helyes járásmódjának kialakításában.
– Ajánljuk: nőknek, férfiaknak, gyerekeknek, álló foglalkozásúaknak, sportolóknak.

Életünk során az egyik legtöbbet használt testrészünk a láb, hiszen egész nap terheljük azt. Annak elváltozásai / kezdődő elváltozásai fájdalmat, rossz közérzetet, kellemetlen perceket okozhatnak. Ezek megelőzhetők, kezelhetők megfelelő terápia (pl. torna) és segédeszköz (pl. a járásanalízis alapján kialakított talpbetét) alkalmazásával. A talpbetét használatával kiegyenlítődik a talpra nehezedő nyomás. A megfelelő alátámasztás korrigálja tartásunkat, tehermentesíti testünket, ezzel enyhíti a láb-, a térd-, a derék- és a hátfájás tüneteit.

A járásanalízisnek a mindennapok állapotfelmérésében, diagnosztizálásában és terápiák alkalmazásában hatalmas szerepe lehet. A járás fázisainak és azok szimmetriájának eltorzulása alapján következtetni lehet adott betegségekre és azok súlyosságára. Egy speciális szoftver segítségével futtatjuk le a vizsgálatot, melyből statisztikai elemzéseket készítünk. A vizsgálat keretében objektív képet kapunk a járás egyes fázisainak különböző paramétereiről (lépéshossz, lépéstávolság, járásszélesség, lépés ciklusideje). Ez a biomechanikai adatok alapján diagnosztizáló objektív módszer segíti a szakorvos munkáját és a kezelési protokollok kialakítását.

Álló foglalkozásúak számára szinte kötelező, de sportolóknál és fájós derekúaknál is kihagyhatatlan.

termek_95_large

Promobil járásanalízis

A járás fázisainak és azok szimmetriájának eltorzulása alapján következtetni lehet adott betegségekre és azok súlyosságára. Egy speciális szoftver segítségével futtatjuk le a vizsgálatot, melyből statisztikai elemzéseket készítünk.