Partnerek

QuantumPharma
A QuantumPharma Kft. egy egészségügyi és gyógyszeripari szolgáltató és projektmenedzseléssel foglalkozó magyar tulajdonban lévő társaság, mely 2006 óta foglalkozik olyan étrend-kiegészítők kifejlesztésésvel és forgalmazásával melyek fogyasztásával biztonságosan megelőzhető, hogy szervezetünk ne szenvedjen, semmilyen un. esszenciális anyagban, molekulában hiányt. Orvosi hátterünk biztos garancia arra, hogy a kifejlesztett illetve forgalmazott készítmények, magasan jó minőségűek legyenek, az Európai Uniós normáknak mindenben megfeleljenek és akár saját családtagjainknak is tudjuk őket biztonsággal ajánlani. A forgalmazott termékek mindegyike az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) által az európai direktíváknak megfelelően notifikált termék.

Internet cím: www.quantumpharma.hu

termek_80_large
Mediterrán (30x)

Étrend-kiegészítő kapszula
Omega 3-halolajat, Olívaolaj Kivonatot, szőlőmag kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő.
termek_81_large
SOLUS 34 HATÓANYAGOT TARTALMAZÓ MULTIVITAMIN 30 DB

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
Amikor táplálkozásunk nem rendszeres és kiegyensúlyozott, ha túl sok az egyoldalú, vitaminokban vagy ásványi anyagokban szegény táplálék étrendünkben, vitaminhiány léphet fel.
termek_79_large
POTENZIA 30 DB FÉRFIVITAMIN

Erőnlétfokozó étrend-kiegészítő
Speciálisan a férfiszervezet számára összeállított erőnlétfokozó étrend-kiegészítő. A Potenzia különlegessége a gyógynövények jelenléte a vitaminok és az ásványi anyagok mellett.
termek_78_large
Normo C c vitamin tabletta 30 db

Étrend-kiegészítő tabletta
1000 mg C-vitamint, citrus bioflavonoidot és csipkebogyó kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta, melyben a C-vitamin egy sav-semlegesítő formulában található.
termek_77_large
Natúr Energia

Étrend-kiegészítő termék.
Ez a termék egy étrend-kiegészítő magyar találmány, mely szabadalmi oltalommal védett.17 komponenst tartalmaz, úgy mint: búzacsíra, kukoricadara, diódara, diólevél, torma, méz, sárgarépa, fehérrépa, alma, olívaolaj, kakaó, búzakorpa, tejpor, valamint C-vitamin és fosszilis korall alga őrlemény mely biztosítja a szerves kötésben lévő magnézium, kálcium, vas, szelén mangán, réz és cink bevitelt.
termek_76_large
LAKTÁZ ENZIM 30 DB KAPSZULA

Speciális (gyógyászati célra szánt) tápsze
A laktózintolerancia kellemetlen tünetei elkerülésére. A kizárólag növényi kivonatból előállított Laktáz Enzim adásával megszüntethetők a tejcukor-intolerancia kellemetlen tünetei.
termek_82_large
TiniMemó kapszula 30x

étrend-kiegészítő kapszula
Az agy működésében kiemelkedően fontos az idegsejtek száma és összeköttetésük minősége. A gyermekek agya és képességei folyamatosan fejlődnek, de különösen 14 éves korig.
termek_83_large
Az Eye C a szem vitaminja (30x)

Étrend kiegészítő kapszula
Az EYE’C’ a szem normál működésének fentartásához szükséges tápanyagokat tartalmaz. A készítmény antioxidáns összetevői késleltetik a szem, ideghártyájának (éleslátásért felelős-macula) degenerációs folyamatát, mely az öregedés és a szabadgyökök károsító hatásainak következménye.

termek_84_large
Womega kapszula Omega- 3 tartalmú nőknek 60 db

Étrend-kiegészítő
Az életmód megválasztása kulcsfontosságú a szív egészsége szempontjából. A rendszeres testmozgás, az érzelmi harmónia, a kiegyensúlyozott étrend fogyasztása valamint a dohányzás mellőzése jó választás.
termek_75_large
K2 Forte-Osteo MAX

Az ÚJ K2 Forte-Osteo MAX a csontok támogatására. MenaQuinon-7 a K2 vitamincsalád tagja segíti a kalcium csontszerkezetbe való beépülését..