Partnerek

ÚSOVSKO Hungary Kft.

FIT müzli az egészségünk védelméért! azaz  „ Fit for life „
A FIT müzlit Csehországban gyártják, és az alapanyagok jelentős részét is ott termesztik.  A gyártócég, azaz ÚSOVSKO FOOD  as. 1991-ben  elsőként kezdte meg a müzliszeletek gyártását Csehországban úgy, hogy előtte hosszú évekig  csak a gyártáshoz szükséges alapanyagokat termesztette . FIT márkanevet 1995-ben jegyezték be, a márkanévre az ihletet  Harvey Diamond „Fit for life”című művéből inspirálva.

Később megalakult a szlovák, majd 2011-ben  a magyar leányvállalata  a  cégnek, az Úsovsko Hungary Kft. Pár év alatt  a cég mindkét országban jelentős piaci szereplővé vált.

A cég megszerezte az ISO 9001:2000 tanúsítványt, valamint a HACCP és BRC tanúsítványokat. Ezek a tanúsítványok igazolják, hogy a müzliszeletek gyártása a legújabb és legszigorúbb higiéniai szabványoknak és előírásoknak megfelelően történik.
A termékek nemcsak a legszigorúbb követelményeknek felelnek meg , hanem az alapanyag termesztését is maximálisan tudják kontrollálni, mivel ezek jelentős részét a cég saját maga  termeszti.

Az elmúlt években FIT márkanév alatt több termékcsoport  került bevezetésre:
Fit müzli – müzliszelet, Fit Bio müzli – bio müzliszelet, Fit Fruit – gyümölcsös müzliszelet, Fit Fruit Bio – gyümölcsös bio müzliszelet, Fit Reggeli – ropogós müzli reggelire.

A Fit termékek az egészséges étkezés szinonimájává váltak, melynek célja nem a főétkezés pótlása, hanem annak megfelelő kiegészítése.

A legújabban kifejlesztett termékcsoportunk: FIT POPCORN FRUIT- gyümölcsös POPCORN müzliszelet
Magyarországon a telített piac miatt, igazán nehéz helyzete volt a márkának, de a termékek sikere  és az erős értékesítési aktivitás együttes eredménye gyors piaci növekedést hozott.

Cégünk  jelentős termékskálával rendelkezik, ami megkönnyíti  a vásárlók választását.
Termékeink  nem  a piacon jelenlevő termékek  egy másik alternatíváját jelentik, hanem azoktól eltérő, plusz dolgot nyújtanak a vásárlóknak. Mivel a cégünk gyümölcstermesztéssel is foglakozik, nem okoz nagy mértékű nehézséget a gyümölcstartalom növelése a termékekben, amitől  a  termékek  még zamatosabbá válnak.. Így a rosttartalom és a gyümölcsökben található értékes anyagok növelésével még egészségesebb élelmiszert tudunk adni a vásárlóknak.

Ebben az évben bevezettünk egy gyerekeknek szóló márkanevet „Fit Kids” néven, amelyet  „Süsü kedvence” felirattal jelenítettünk meg. Termékek még jobban szolgálják a gyerekek igényeit úgy, hogy egy reális, egészséges alternatívái lehetnek a hagyományos édességeknek. A termékek  magas gyümölcstartalmúak, rostban gazdagok,mesterséges színezéket nem tartalmaznak és egyes termékek gluténmentesek is.

Végezetül nagyon fontosnak tartjuk, hogy a termékek egészségesek legyenek és finomak is!

ÚSOVSKO Hungary Kft.
2900 Komárom, Bajcsy-Zs. u. 5.
Tel: 06-34-526-896
Fax.:06-34-526-897
Web cím: www.usovsko.huFIT Reggeli Zabkása almával és fahéjjal 65 g

Magas rosttartalmú és zabtartalmú  kása, minden alkotóelemet tartalmaz a fogyasztáshoz, csak 1,5 dl víz kell hozzá, és percek alatt kész.Fagyasztva szárított almakockákat tartalmaz fahéj ízesítéssel.


FIT Reggeli Zabkása étcsokoládéval 65g

Magas rosttartalmú és zabtartalmú  kása, minden alkotóelemet tartalmaz a fogyasztáshoz, csak 1,5 dl víz kell hozzá, és percek alatt kész.Étcsokoládarabokat tartalmaz.


FIT Reggeli Zabkása erdei gyümölccsel 65g

Magas rosttartalmú és zabtartalmú  kása, minden alkotóelemet tartalmaz a fogyasztáshoz, csak 1,5 dl víz kell hozzá, és percek alatt kész.Fagyasztva szárított gyümölcskeveréket tartalmaz.


FIT Zabkása- CHIA maggal és eperrel 65g  

Magas rosttartalmú és zabtartalmú  kása, minden alkotóelemet tartalmaz a fogyasztáshoz, csak 1,5 dl víz kell hozzá, és percek alatt kész.Fagyasztva szárított eperdarabokat és chiamagot tartalmaz.


FIT Go ribizlis ízű joghurt bevonattal 23g

Gluténmentes élelmirost forrás. A gluténtartalom kevesebb mint 20mg /1kg. Ribizli ízű müzli joghurt ágyban.


FIT Go kakaós ízű 23g

Gluténmentes élelmirost forrás.A gluténtartalom kevesebb mint 20mg /1kg. Kakaós ízű müzli kakaó ágyban.


FIT Go epres ízű joghurtos bevonattal 23g

Gluténmentes élelmirost forrás.A gluténtartalom kevesebb mint 20mg /1kg. Eper  ízű müzli joghurt ágyban.


KRÓWKA tejkaramella 50 g

Eredeti kézzel gyártott tejkaramella. Származási hely: Lengyelország


SÜSÜ kedvence cukormentes gyümölcsös nyalóka lapos 10g

Izomaltot tartalmaz. Az izomalt olyan nyírfacukorhoz hasonló cukoralkohol, amit ma már megtalálunk a különböző cukormentes termékekben is.

combo

Combo – kétszínű szójaszelet csokoládés bevonattal 65g

Szójás kakaós szelet kakaós bevonatban. Gluténmentes termék: ( gluténtartalom kevesebb mint 20mg/1kg.) Rum, csokoládé, kókusz és vanília ízű termék.