Partnerek

Sióvit Pharmaforce Kft
Társaságunk magyar tulajdonban levő vállalkozás, mely többségében magyar alapanyagokból, a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően, egyedi, szabadalmaztatott eljárás alapján készíti termékeit saját manufaktúrájában. Vitamin és étrend kiegészítő termékeink porkapszula, olajkapszula, valamint olajos kivonatok, cseppek formájában kerülnek a forgalomba, mely természetes olajkivonatok révén a hatóanyagok felszívódása a szervezetben jelentősen javul a szintetikus készítményekhez képest. Termékeink 100%-ban természetes, növényi alapanyagokból, gyógynövényekből készülnek, magas hatóanyag koncentrációval. A természetes összetevőknek köszönhetően a szervezetben szerves, organikus módon kötődnek a szervezet vegyületeihez, így a hatóanyagok hasznosulása maximális a szervezetben. Gyümölcsleveink szintén 100%-ban természetes, hidegen préselt direkt levek, nem koncentrátumok, melyek tartósítószert, hozzáadott cukrot, édesítőszert és egyéb adalék anyagokat nem tartalmaznak.

Internet cím: www.vitaminbottle.eu

termek_144_large
Béta Karotin olajkapszula – 30db

Bőrre gyakorolt jótékony hatása révén kiváló kiegészítője a napozásnak, természetes barnulásnak. 100%-ban természetes, növényi összetevők.
termek_145_large
Zöld kávé kapszula – 30 db

Az 50% feletti, tiszta O-5- Klorogénsav összetevőjének köszönhetően hatékonyan csökkenti a glükóz felszívódását, a vércukorszint emelkedését az étkezések során, így hatékony kiegészítője a természetes diétáknak.
termek_146_large
Máriatövis magolaj csepp – 50ml

A máriatövis magolaj és gyermekláncfű elősegíti a szervezet természetes méregtelenítését, magas omega telítetlen zsírsav tartalma jótékony a szervezet számára. 100%-ban természetes, növényi összetevők.
termek_147_large
Mákolaj olajkapszula – 30db

A népi gyógyászatban évszázadok óta használatos természetes kalcium pótló, mely hatékony segíti a kalcium szervezetbe, csontokba való beépülését. 100%-ban természetes, növényi összetevők.
termek_148_large
C-vitamin szőlőmag kivonattal csepp – 50 ml/5000 mg össz. C-vitamin

A szőlőmag olajban található antioxidánsok, és bioflavonoidok jelentősen segítik a C-vitamin felszívódását és hozzájárulnak a szervezet védekező rendszerének egészséges működéséhez.
termek_149_large
C-vitamin cseppek – 250 ml/30 000 mg

Nagy adagú C-vitamin (L-aszkorbát) csipkebogyó-, és ribizli kivonattal, mely bioflavonoidok segítik a C-vitamin felszívódását.
termek_150_large
Cranberry kapszula – 30db

Az amerikai vörösáfonya hozzájárul a húgyúti rendszer és gyomor higiénia normál működéséhez. 100%-ban természetes, növényi összetevők.
termek_151_large
Vas olaj csepp – 30 ml

Természetes, 100%-ban növényi olajos kivonat, mely hozzájárul a szervezet természetes vas pótlásához.
termek_152_large
Q10 koenzim kapszula-30 db

A Q10 koenzim a szervezet természetes összetevője, amely döntő szerepet játszik a sejtek energiaellátásában.
termek_143_large
Fucus tengeri alga és Almaecet kapszula (60 db) + Máriatövis magolaj és Csalán csepp (50 ml)

Az összetevők komplex módon csökkentik a zsírok lerakódását, elősegítik a szervezet természetes méregtelenítését, fokozzák a kiválasztást, anyagcserét, így jótékony kiegészítője a természetes diétának. 100%-ban természetes, növényi összetevők.