Partnerek

Zöldház
A PULIFOOD kft által gyártott termékek az előző 22 év gyakorlati tapasztalatai alapján készülnek a gyenesdiási ZÖLDHÁZ Bio Panzióban. Vendégeinket vegyszerektől mentes, BIO alapanyagokból készült reform ételekkel várjuk, melyeket bio húsokkal, bio Hortobágyi halakkal, italokkal egészítünk ki.

Sokat tudunk segíteni az életmód változtatásában azoknak, akik változtatni szeretnének, vagy ételallergiák, egyéb tartós betegségek miatt már muszáj az étkezésükön változtatni.

Főzőtanfolyamainkon megtanítjuk, hogy ezeket az ,,új ’’ alapanyagokat hogyan lehet ízletesen , gyorsan és gazdaságosan alkalmazni az otthoni főzés során.
Nálunk a wellnesshez mottó : ,, Mozgáshoz a láb mindig kéznél van !! ’’

Lehetőségek szerint hazai  alapanyagokból, megszokott ízekkel, egészséges ételeket, termékeket állítunk elő kézműves módszerekkel. Fontosnak tartjuk
az évszakoknak megfelelően termő  alapanyagok felhasználását is!
Mindezek miatt kapta meg termékeink jó része a PRÉMIUM HUNGARICUM védjegyet, szálláshelyünk pedig a PRÉMIUM HUNGARICUM HÁZ címet.

termek_97_large
Bio Tökmag krém

Felhasználása: szendvicsekhez ,csírákkal,zöldségekkel ízletes reggelire vagy tízóraira való krém; ezen kívül párolt zöldségek, köretek és natúr – sült húsokhoz is jól alkalmazható, a már kész forró ételre téve. Pogácsafélék, vajastészták ízesítésére is használható. Közel 50% arányban tökmagot tartalmazó pástétom szendvicsekhez csírákkal, zöldségekkel ízletes reggeli, ezen kívül párolt zöldségek-, főleg tésztafélék-, és natúr – sült húsokhoz is jól alkalmazható pesto jelleggel. Pékáru félék készítéséhez remekül használható. magas linolsav tartalma segíti a hólyag- és prosztatabetegségek megelőzését, illetve gyógyulását. A tökmag E-vitamin tartalma csökkenti a szabad gyökök káros hatásait, ezen kívül tartalmaz: B1-, B2-, B3-, B5-, B6 vitaminokat, folsavat, foszfort, káliumot, magnéziumot, cinket, szelént.
termek_96_large
Bio Szezámmag krém

Felhasználása : Közel 50% arányban Szezámmagot tartalmazó pástétom szendvicsekhez csírákkal, zöldségekkel ízletes reggeli, ezen kívül párolt zöldségek, köretek és natúr – sült húsokhoz is jól alkalmazható pesto jelleggel. A ” tepertő ízhatásánál’’ fogva pogácsafélék készítéséhez remekül használható. A szezámmag nagyobb arányban tartalmaz kalciumot, minta a tejtermékek. Ezen kívül kiváló mangán, réz, magnézium, vas, foszfor, B1 vitamin forrás.
termek_98_large
Bio Napraforgómag krém

Felhasználása: Kb fele arányban napraforgómagot tartalmazó pástétom csírákkal, zöldségekkel ízletes kenyérre való kence. Ezen kívül párolt zöldségek, köretek és natúr – sült húsokhoz is jól alkalmazható ízesítő gyanánt , Kenyér félék készítésénél is jól használható. Zsírtartalma értékes, mert gazdag forrása a telítetlen zsírsavaknak. Élelmirost tartalma miatt a cukorbetegek és mindenki más ,( akik emésztési gondokkal küzdenek) számára javasolható. A napraforgómag kiemelkedő E -, B1-vitamin magnézium, kálium forrás.
termek_99_large
Bio Tönkölyropogós Sárgarépás

Friss sárgarépával, helyben őrölt tönkölybúzából, sütőkemencében nem túl magas hőfokon, szinte szárítással készült , rostokban, vitaminokban gazdag ropogtatni való. Kisgyermekek és idősebbek egyaránt kedvelik. Nassoláshoz, borozgatáshoz ajánljuk,krémlevesekhez , ill. egyéb „mártogatni való”-, pesto félékhez is adható. Élesztőmentes PRÉMIUM HUNGARICUM védjegyes , kézműves termék! ANTICANDIDÁS készítmény!
termek_100_large
Bio Tönkölyropogós Pritaminos

Pritaminparikával ízesített , helyben őrölt tönkölybúzából, sütőkemencében nem túl magas hőfokon, szinte szárítással készült , rostokban,vitaminokban gazdag ropogtatni való. . Kisgyermekek és idősebbek egyaránt kedvelik. Nassoláshoz, borozgatáshoz ajánljuk,krémlevesekhez , ill. egyéb „mártogatni való”-, pesto félékhez is adható. Élesztőmentes PRÉMIUM HUNGARICUM védjegyes , kézműves termék! ANTICANDIDÁS készítmény!
termek_101_large
Bio Tönkölyropogós Hagymás

Friss vöröshagymával, helyben őrölt tönkölybúzából, sütőkemencében nem túl magas hőfokon, szinte szárítással készült , rostokban,vitaminokban gazdag ropogtatni való. Kisgyermekek és idősebbek egyaránt kedvelik. Nassoláshoz, borozgatáshoz ajánljuk,krémlevesekhez , ill. egyéb „mártogatni való”-, pesto félékhez is adható. Élesztőmentes PRÉMIUM HUNGARICUM védjegyes, kézműves termék. ANTICANDIDÁS készítmény!
termek_102_large
Bio Tönköly édes falatkák Kókuszos

Kókusszal, nádcukorral frissen, helyben őrölt tönkölybúzából, sütőkemencében nem túl magas hőfokon, szinte szárítással készült , rostokban,vitaminokban gazdag ropogtatni való. Étkezések közti nassoláshoz , édesség utáni vágyunk (bűntudat nélküli) kielégítésére remek! Élesztőmentes, kézműves termék!
termek_103_large
Bio Tönköly édes falatkák Fahéjas

Fahéjjal ízesített , nádcukorral, frissen, helyben őrölt tönkölybúzából, sütőkemencében nem túl magas hőfokon, szinte szárítással készült , rostokban,vitaminokban gazdag ropogtatni való. Étkezések közti nassoláshoz , édesség utáni vágyunk (bűntudat nélküli) kielégítésére remek! Élesztőmentes, kézműves termék!
termek_104_large
Bio Tönköly édes falatkák Fahéjas

Fahéjjal ízesített , nádcukorral, frissen, helyben őrölt tönkölybúzából, sütőkemencében nem túl magas hőfokon, szinte szárítással készült , rostokban,vitaminokban gazdag ropogtatni való. Étkezések közti nassoláshoz , édesség utáni vágyunk (bűntudat nélküli) kielégítésére remek! Élesztőmentes, kézműves termék!
termek_105_large
Krill Oil

Omega-3 zsírsav (DHA és EPA) – ugyan az, ami található a hideg vízi halakban, mint lazac, makréla, hering és szardínia. A szervezet nem képes előállítani, ebből adódóan szükség van az omega-3 rendszeres bevitelére. Az omega-3 előnyei közé tartoznak a kockázat csökkentése és a kezelések eredményességének fokozás, mind az érrendszeri betegségek, mind az ízületi gyulladások tekintetében. További előnyök jobb agyi és központi idegrendszeri fejlődés, tökéletesebb kognitív funkciók, valamint egészségesebb bőr.