Partnerek

Kellys Healthy Life Kft.

A KELLYS HUNGARY küldetése, hogy megtanítsa az embereket az egészségtudatos élet fontosságára, a táplálkozás és a sport terén egyaránt. A cél megvalósításához élelmiszerek, italok, kozmetikumok, tisztítószerek és sporteszközök széles választékát kínálja.

2017. januárjában útnak indítottuk a BIO&LIFE magazint, Magyarország első bio-tudatos életmód-magazinját. Olyan egészségtudatos emberekhez szólunk, akiknek fontos a testi és lelki egészségük megőrzése.

Jövőbeli terveink között az szerepel, hogy termékeinkkel, szolgáltatásainkkal még több embernek nyújtsunk segítséget az egészségtudatos életmód területén. Piaci ismeretünket folyamatosan bővítjük, nem állunk meg a külföldi, egészségtudatos termékek felkutatásával sem. A tulajdonosok fáradhatatlan és kifogyhatatlan energiával igyekeznek még több munkahelyet teremteni és filozófiájukkal példát mutatni szűk és tágabb környezetük számára.


       Tropical Aloe Vera italok

A Tropical Aloe Vera italok kivételesen magas arányban tartalmaznak Aloe Verát és olyan természetes összetevőket, mint a nádcukor és a gyümölcslé. Az eredmény egy finom és egészséges szomjúságoltó ital, mely bármely napszakban fogyasztható. Ezek a prémium termékek friss aloe vera levet és darabokat tartalmaznak magas százalékban. A legnagyobb, nemesített Barbadensis Miller fajtájú aloe vera növényt használjuk, az édes ízt pedig a gyümölcslé és a természetes nádcukor, illetve a méz adja. Mentes a mesterséges színezékektől, a természetes színt a gyümölcsök levének köszönhető. Nem tartalmaz mesterséges tartósítószert, GMO mentes, gluténmentes, laktózmentes.7Stick rágógumik 

A 7 Stick termékcsalád küldetése, hogy egészségtudatos alternatívát kínáljon azoknak, akik nem szeretnének lemondani a rágózásról, de szeretnék elkerülni a rágógumik piacát jelenleg uraló, ám számos káros adalékanyagot tartalmazó termékeket. A 7Stick cukormentes rágógumik nem tartalmaznak aszpartámot, sem acelszulfám-K-t. Kellemesen édes ízüket a felhasznált édesítőszereknek köszönhetik (szorbitol, xilitol, mannitol, maltitol, szukralóz). Jelenleg ötféle ízben és hét darabos kiszerelésben kapható – ám a kínálat folyamatosan bővül!
  YumEarth organikus nyalókák és cukorkák

A YumEarth termékeket az a szándék hívta életre, hogy a gyermekeket tápanyagban dús, egészséges, vegyszermentes, ugyanakkor zamatosan finom édességgel lássuk el. A termékek kifinomult íze a valódi gyümölcskivonatoknak és a többi egészséges – fenntartható és környezetbarát családi gazdálkodásban termelt – összetevőnek köszönhető.

Minden termék gluténmentes; szójamentes; tojás-, tejtermék- és zsírmentes; vegán; festék- és vegyszermentes; nem tartalmaz dió- és mogyorószármazékot, sem kukoricaszirupot. Csak természetes aroma felhasználásával, ellenőrzött biogazdálkodásból származó alapanyagokból készült.  KAFFA SYSTEM kávékapszulák

Azt mondják, létezik egyfajta portugál életérzés, a Kaffánál pedig hisznek is ebben. Az életérzésben, mely a tenger morajlását, a napfény színeit és a nosztalgikus ízeket idézi. Az életérzésben, mely hagyományokat és érzéseket juttat eszünkbe. A portugál szenvedélyben, amely egyedülálló a világon: a kávé. A Kaffa saját márkás kávékapszulái hat különböző ízben és intenzitásban kaphatók, ezen kívül hatféle Nespresso-kávégépekkel kompatibilis kávékapszula és nyolcféle Dolce Gusto-kávégépekkel kompatibilis kávékapszula is szerepel a kínálatban.
Bio&Life magazin 

Világszerte egyre jobban hódítanak az egészségtudatos termékek és életmód. A fehér cukorban, adalékokban, mesterséges aromákban és színezékekben, térfogat- és profitnövelő szerekben bővelkedő termékek mértéktelen fogyasztása – és az egészségtelen életmód – okozta problémák lassan kikényszerítik a változást. Ezt felismerve 2017. januárjában útnak indítottuk a BIO&LIFE magazint, Magyarország első bio-tudatos életmód-magazinját. Olyan egészségtudatos emberekhez szólunk, akiknek fontos a testi és lelki egészségük megőrzése.
Brinkers csokoládékrémek 

A Brinkers, mely híres az innovatív tulajdonságairól a csokoládékrémek területén, az utóbbi 15 évben az organikus csokoládékrémek széles választékát kezdte gyártani. Ennek keretében született meg a Nuscobio termékcsalád, amely 100 %-ban organikus és fair-trade csokoládékrémeket foglal magába. A fair-trade kakaó képviseli a fenntartható gazdálkodást, a termelők és családjaik jobb körülményeit, környezetünk védelmét. A fair-trade program lehetővé teszi a termelők számára, hogy jobb mezőgazdasági módszerekkel dolgozzanak, fejlesszék a munkakörülményeket, magasabb színvonalon gondoskodjanak gyermekeikről és a természetes környezetről. Endless Biotech félkész levesek és főételek

A termékpalettán megtalálható félkész ételek természetes, dehidratált összetevőkből készült, teljes mértékben gluténmentesek. A termékek egytől egyig hozzáadott ízfokozók, cukrok és mesterséges adalékanyagok nélkül készülnek. Támogatják a modern, egészségtudatos táplálkozás alapjait, könnyen és gyorsan elkészíthetőek, megbízhatóak és biztonságosak. Jelenleg háromféle leves és tízféle főétel található a termékcsaládban.
Healthy People szupergyümölcsmixek és kókuszvizek

A Healthy People italai szeretnek meglepetést okozni – speciális ízekkel, különleges gyümölcsökkel és új termékekkel a piacon. Különlegesen finom termékekkel igyekszik lenyűgözni a fogyasztóit, melyek tápanyag-tartalma is a magas minőséget képviseli. Ráadásul a termékek 100%-ban természetesek!

Water Wipes törlőkendők 

A WaterWipes teljesen természetes, mindenféle vegyszertől mentes baba törlőkendő. Természetességét a WaterWipes két összetevőnek köszönheti. Teljesen tiszta, természetes víz, valamint grapefruit mag eszencia. Mivel a baba bőre sokkal érzékenyebb, mint a felnőtteké, így fontos a megfelelő gondoskodás. A természetes víz biztosítja a tisztítást, a grapefruit mag olaj pedig gondoskodik a baba bőrének az ápolásáról.
VitHit funkcionális italok

A VitHit üdítőitalok minden egyes üvegben létfontosságú vitaminok ajánlott napi mennyiségének 100 %-át tartalmazzák, hozzáadott cukor nélkül. Egy üvegnyi (500 ml) üdítőitalban kevesebb, mint 35 kalória van (van, amelyik csupán 10 kalóriát tartalmaz!). Összetevők tekintetében az ital alapját a tiszta forrásvíz, az 5%-12%-ban jelenlévő gyümölcslé, valamint a funkcionális teák egészséges mennyisége képezi, vitaminokkal dúsítva.