Partnerek

Marnys Natural Quality


Marnys Natural Quality (logo)

A spanyol székhelyű MARTÍNEZ NIETO, S.A. 1968-as alapítása óta elkötelezett híve a természetes minőségnek, így célja a természetes- és biotermékek minél szélesebb körben történő gyártásának és forgalmazásának támogatása. A MARNYS® elkötelezett híve a természetes alapanyagú termékeknek, hisz azok hatékonyságában a szintetikus termékekkel szemben. A természetes összetevők melletti kitartás az egyik legnagyobb érték, amely megkülönbözteti a MARNYS®-t az étrend-kiegészítők piacán a szintetikus elemeket is felhasználó piaci szereplőktől. A MARNYS® termékek előállításánál a gyártó nem használ sem besugárzott összetevőket, sem ionizált sugárzással kezelt összetevőket, azaz olyan gyártási módszert, amely során ionos sugárzás szintjét alkalmazzák a termék károsodásának és a potenciális kórokozók kialakulásának megelőzésére. A GMO-összetevők úgynevezett genetikailag módosított összetevők. Mivel ez nem természetes gyártási módszer, a gyártó tartózkodik a GMO-összetevők mindennemű használatától is. A spanyol gyártó továbbá elkötelezett híve a környezet védelmének, ezért részt vállal a Fenntartható Fejlődés Programban, a hulladék és annak kibocsátásának csökkentése érdekében, a víz és az energia megőrzésében, az anyagok széles körének újrahasznosításával, valamint a helyi, nemzeti és globális megőrzési erőfeszítésekben való részvállalással. A spanyol gyártócég mindent megtesz annak érdekében, hogy termékei megfeleljenek a legmagasabb minőségi szabványoknak is. A MARNYS® minőségbiztosítási programjának középpontjában egy olyan komplex ellenőrzési struktúra áll, amely nemcsak versenyképes számos orvosi laboratóriummal, de egy sokkal elmélyültebb és alaposabb vizsgálatrendszeren alapul, mint akár bárhol a világon az élelmiszeripar.

A legmagasabb követelményeket támasztó szervezetek által elismert minőség a MARNYS® -nál!

https://marnys.hu/public/theme/images/manufacturer/cosmos.jpghttps://marnys.hu/public/theme/images/manufacturer/gmp.jpghttps://marnys.hu/public/theme/images/manufacturer/ifs.jpghttps://marnys.hu/public/theme/images/manufacturer/natural.jpghttps://marnys.hu/public/theme/images/manufacturer/r.jpghttps://marnys.hu/public/theme/images/manufacturer/sgs.jpg

Olvasson tovább a termékek minőségi hitelesítéseiről:

https://marnys.hu/info/a-minoseg

 

Innovatív gyártási technológiájának is köszönhetően, a MARNYS készítmények jelenleg már több, mint 80 országban kerülnek forgalmazásra és 2017 óta elérhetőek Magyarországon is.

 

10 tény, a MARNYS® folyékony vitaminjairól - amit mindenkinek tudni érdemes!

 

  1. Egyszerű, hatékony és biztonságos a bevitelük kisgyermekek/csecsemők és idősek számára is.
  2. A folyékony állag segíti a felszívódást és ezáltal a hasznosulást (90-98%).
  3. A MARNYS® sötétített, borostyán színű üvegcséi és ivóampullái segítenek abban, hogy az aktív anyagok hosszantartóan stabilak maradjanak és hosszútávon biztosítják a vitaminfolyadékokban az aktív hatóanyagok változatlan jelenlétét.
  4. A kiszereléseken megjelölt dózisok segítik, a napi előírt mennyiség pontos bevitelét. Az ivóampullás adagok pedig napi gyakoriságra kimértek, egyszerű és hatékony a bevitelük.
  5. Az újrahasznosítható üveg- és cseppentős csomagolások higiénikusak és egyben környezetvédelem szempontjából fontosak.
  6. A D-vitaminok extra szűz olívaolaj felhasználásával készülnek, így jótékony hatással bírnak a szív és érrendszerre is, szóját pedig nem tartalmaznak.
  7. A MARNYS® termékei GMO mentesek, nem tartalmaznak laktóz- és gluténszármazékokat, sőt vegán termékek is vannak a kínálatban.
  8. A gyártó a legszigorúbb minőségbiztosítási rendszerek mellett állítja elő termékeit, amelyekről a honlapján részletesen tájékoztatja a fogyasztókat.
  9. A folyékony vitaminok kellemes, édes ízűek - gyermekek számára fruktózzal, felnőttek részére pedig édesítőszerrel készülnek.
  10. Egy üveg MARNYS® vitamin akár kéthavi fogyasztásra elég terméket tartalmaz, ezáltal költségtakarékos a fogyasztó számára.

 

Az étrend-kiegészítők az egészséges táplálkozás kiegészítését szolgálják olyan tápanyagokkal, amelyekre szerveinknek létfontosságú funkcióik elvégzéséhez szükségük van. A MARNYS® vitaminfolyadékai ehhez nyújtanak innovatív és hatékony megoldást.


MARNYS® JUNIOR VIT multivitamin a közösségbe történő beszoktatás előtt álló, illetve a már közösségbe járó gyermekek immunrendszerének védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért, 5 éves kortól.
Az erdei gyümölcsízű folyékony étrend-kiegészítő 12 fajta vitaminnal és méhpempővel. Folyékony állagának köszönhetően hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható. Az immunrendszer védelmének kialakulásához, annak fenntartásához, aktiválásához nyújt segítséget a folyékony méhpempő és a hidrolizált formájú 12 fajta vitamin.
Az A-vitamin, B6-, B12-, C- és D-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A B12-, B6-, C-vitaminok, valamint a niacin, pantoténsav és riboflavin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

MARNYS D3-vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítő 0 éves kortól gyermekek, felnőttek, várandósok és szoptatós kismamák részére egyaránt ajánlott, belsőleges oldatos csepp.
A termék a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében, olívaolajban oldva tartalmazza folyékony hatóanyagát, a D3-vitamint (kolekalciferol). Folyékony állagának köszönhetően, hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható bámely korosztály számára. Az immunrendszer védelmének kialakulásában, annak fenntaratásában, aktiválásában napjainkban vitathatalanul a D-vitaminnak tulajdonítanak kiemelkedő jelentőséget. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához. A D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését. A D-vitaminnak fontos szerepe van a normál fogazat fenntartásában.

MARNYS K2- és D3-vitamin tartalmú folyékony étrend-kiegészítő 0 éves kortól gyermekek, felnőttek, várandósok és szoptatós kismamák részére egyaránt ajánlott, belsőleges oldatos csepp.
A termék a megfelelő felszívódás és stabilitás biztosítása érdekében olívaolajban oldva tartalmazza folyékony hatóanyagait, így a D3-vitamint (kolekalciferol) és K2-vitamint (menakinon-7). Folyékony állaga miatt hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható bámely korosztály számára. Az immunrendszer védelmének kialakulásában, annak fenntaratásában, aktiválásában napjainkban vitathatalanul a D-vitaminnak tulajdonítanak kiemelkedő jelentőséget. A K2-vitamin pedig a csontképző folyamatok egyik legfontosabb szereplője.  A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat és az egészséges izomfunkció fenntartásához.  A D-vitamin támogatja az immunrendszer normál működését és a normál fogazat fenntartását. A K-vitaminnak fontos szerepe van a normál véralvadásban, valamint hozzájárul a normál csontozat fenntartásához.

MARNYS® CEBIDA multivitamin csepp közösségbe történő beszoktatás előtt álló, illetve a már közösségbe járó gyermekek immunrendszerének védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért, 4 éves kortól.
A multivitamin csepp 6 fajta vitamint tartalmaz: C-, B1-, B3-, B6-, D-, A-vitaminok. A termék vízben oldódó B-vitaminokat (B1, B3, B6) tartalmaz, illetve zsírban oldódó A- és D-vitamint. Folyékony állagának köszönhetően hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható.
Az A-vitamin, a B6-, a C- és a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A B6- és a C-vitamin, valamint a niacin és a tiamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.


A MARNYS® MEGA 2000 étrend-kiegészítő a felnőttek immunrendszerének természetes védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért. 2000 mg méhpempőt tartalmazó, mézízű folyékony étrend-kiegészítő. A termék alapja a méhpempő, amely pollen, nektár és enzimek keveréke. A méhpempő összetevői által javítja az általános egészségi állapotot és aktíválja az immunrendszer működését. Mindezen túl élénkíti az anyagcserét és hozzájárul az energiaháztartás élénkebb működéséhez, továbbá, biztosítja az immunrendszer normál működését.

MARNYS® MAG VIT Előzzük meg a fáradékonyságot, kifáradást!  Tegyünk a kiegyensúlyozott anyagcsere fenntartásáért, az idegrendszer működésének normalizálásáért, izmok, izomszövetek, csontok normál metabolizmusáért! A C-vitamin, a magnézium és a B6-vitamin hozzájárulnak a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A magnézium részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A B6-vitamin hozzájárul a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A B6-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabá­lyozásához.

A MARNYS® ROYAL VIT Q10 a felnőttek immunrendszerének védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért. Az immunrendszer védelmének kialakulásához, annak fenntartásához, aktiválásához nyújt segítséget természetes összetevőivel, méhpempővel, Q10 KOENZIMMEL és kombinált 12 fajta vitaminnal. Folyékony állaga miatt hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges izomfunkció fenntartásához. A magnézium hozzájárul a normál izomműködéshez. A magnézium részt vesz a normál csontozat fenntartásában. A C-vitamin hozzájárul a normál kollagénképződéshez és ezen keresztül a normál csontozat fenntartásához.

MARNYS® PROTECT JUNIOR multivitamin a közösségbe történő beszoktatás előtt álló, illetve a már közösségbe járó gyermekek immunrendszerének védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért, 4 éves kortól.
Erdei gyümölcsízű folyékony étrend-kiegészítő. Az immunrendszert aktiválja 12 fajta vitamin, méhpempő- és propolisztartalma. Folyékony állagából eredően hatékony, gyors felszívódású, használata természetesen egyszerű. A termék egyben felnőttek immunrendszerének védelmére is alkalmas.  Az A-vitamin, B6-, B12-, C- és D-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A B12-, B6-, C-vitaminok, valamint a niacin, pantoténsav és riboflavin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. A gyermekek csontjainak megfelelő növekedéséhez és fejlődéséhez szükség van D-vitaminra.

MARNYS® BEAUTY COL LIQUID folyékony bőrszépítő, melynek komponenesei együttesen segítenek a bőrt újrastruktúrálni és fenntartani a fiatalos megjelenést. I-es típusú hidrolizált kollagént, hialuronsavat, szőlőmagkivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz, ezek által segítve a szervezet kollagéntermelésének fokozását. 14 db kollagén shot a szépségkúra megkezdésére. Folyékony állagának köszönhetően hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható.
A C-vitamin hozzájárul a megfelelő kollagénképződéshez és ezen keresztül a bőr normál állapotának, működésének fenntartásához. A niacin hozzájárul a bőr normál állapotának megőrzéséhez. A riboflavin, A-vitamin, biotin és a cink hozzájárulnak a bőr normál állapotának fenntartásához. A biotin, a cink, a szelén hozzájárul a haj normál állapotának fenntartásához. A cink és a szelén hozzájárul a köröm normál állapotának fenntartásához.

A MARNYS® ALOE ROYAL multivitamin a felnőttek immunrendszerének védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért. Az immunrendszer védelmének kialakulásához, annak fenntartásához, aktiválásához nyújt segítséget a karamellízű folyékony étrend-kiegészítő természetes összetevőivel - méhpempővel és aloe verával -  és 12 fajta vitaminnal kombinálva. Folyékony állaga miatt hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható. Az A-vitamin, a B6-, B12-, C- és D-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A B12-, B6-, C-vitaminok, valamint a niacin, pantoténsav és riboflavin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. Az A-vitamin hozzájárul a normal látás fenntartásához. A D-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat fenntartásához és a normál fogazat fenntartásában.

MARNYS® L-Karnitin 2000 mg: Az  L-karnitin szerepe fontos a fogyásban és zsírégetésben, az energia-anyagcserében, detoxikáló hatással kiegészítve. A MARNYS® L-Karnitin folyadéka 100%-ban tartarát formájában tartalmazza hatóanyagát, amely  a legjobban felszívódó és leggyorsabb hatású formula. Az  L-karnitin serkenti a szabad zsírsavak felhasználását az energiatermelésben. Az optimális L-karnitin-ellátás javítja a fizikai teljesítményt és lehetővé teszi a gyorsabb regenerálódást edzés után. Az L-karnitin megőrzi izmok glikogénszintjét, késlelteti fáradtság megjelenését, zsírégető és javítja a fizikai állóképességet. Az L-karnitin segít a szabad gyökök elleni védekezésben és fokozza az immunitást. Tudományos adatok szerint a legtöbb felnőtt körülbelül 50 mg L-karnitint fogyaszt naponta az étrendjéből. Ez a mennyiség nem elégséges az optimális napi szükséglet kielégítéséhez. A vegetáriánusok gyakran nem fogyasztanak elegendő  L-karnitint, mert annak forrásai többnyire olyan állati eredetű élelmiszerek, mint a vörös hús és a tej. Ezért az L-karnitin pótlása nagyon fontos az idősek, sportolók, várandósok és alacsony fehérjetartalmú étrendet követők esetében. A MARNYS® L-Karnitin folyékony állagának köszönhetően hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható.


A B6-, B12-, és C-vitaminok hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez. A B12-, B6-, C-vitaminok, valamint a niacin és riboflavin hozzájárulnak a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez. A riboflavin és a niacin hozzájárul a nyálkahártyák normál állapotának fenntartásához. fenntartásához. Az E-vitamin hozzájárul a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.Az immunrendszer védelmének kialakulásához, annak fenntartásához, aktiválásához nyújt segítséget a narancsízű folyékony étrend-kiegészítő természetes növényi összetevőkkel - homoktövissel, echinaceával, bodzával - és 9 fajta vitaminnal kombinálva. Folyékony állaga miatt hatékony, gyors felszívódású, könnyen adagolható. Vegán.
MARNYS® INMUPEC DEFENS multivitamin a felnőttek immunrendszerének védelméért, fenntartásáért, megerősítéséért.