Partnerek

WiseTree Naturals

A WiseTree Naturals egy magyar fejlesztő és gyártó cég, amely a női hormonrendszer támogatásáért létrehozott egészségvédő megoldásokra és szépségápolási kombinációkra helyezi a fókuszt. A kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készült speciális krémek és étrend-kiegészítők átfogóan támogatják a női hormonrendszer harmóniáját. A problémaorientált termékkombinációk kitűnő kiegészítő megoldást kínálnak a különböző női hormonális egészségügyi állapotokban.

A Wise Tree Naturals esetén a termékfejlesztés azt jelenti, hogy mindig egyedi termékösszetételt alkotunk, ahol az alapanyagokat nem a divatnak, hanem a célnak megfelelően válogatjuk össze. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy mi az, ami ténylegesen együttműködik a megfelelő hatás elérése érdekében. Éppen ezért a Wise Tree Naturals többféle szakterületen jártas, nemzetközi tapasztalattal rendelkező magyar mérnökök aktív közreműködésével tervezi és gyártja natúrkozmetikumait. Büszkék vagyunk rá, hogy minden termékünk fejlesztése és gyártása Magyarországon történik.

Törekszünk arra, hogy termékeink összetevői szinergiában, egymást erősítve tudják kifejteni hatásukat. Másik fontos szempont a gyógyuló szervezet tehermentesítése, így felesleges, káros anyagokat, összetevőket nem alkalmazunk. A szervezet összhangjának visszaállítására törekszünk, a termékhez kapcsolódó függést ellenben nem szeretnénk kialakítani.

A WTN natúrkozmetikumok, illetve a felhasznált alapanyagok mindegyike megfelel az egyik legszigorúbb európai natúrkozmetikum szabványnak, amit a Német BDIH ír elő.A WTN natúrkozmetikumok tehát nem tartalmaznak:

·         parabén tartósítószereket,

·         ásványolaj és petrolkémiai összetevőket (pl. paraffinok, propilén-glikol, butilén-glikol stb),

·         szintetikus alumínium vegyületeket,

·         mesterséges illatanyagokat és színezékeket,

·         állati eredetű anyagokat, ideértve a glicerint,

·         és semmilyen olyan felesleges adalékot, ami az adott natúrkozmetikum működésére nézve nélkülözhető.

Az étrendkiegészítők hatékonyságát azok a biológiailag aktív összetevők határozzák meg, amelyek a különböző gyógynövényekben, gyümölcsökben, zöldségekben találhatóak. A WTN étrendkiegészítők gondosan válogatott, prémium minőségű alapanyagokból készülnek. A legtöbb esetben egy adott hatóanyag fel van az adott kivonatban dúsítva (szakmai nyelven: „standardizált”), ami a termék hatékonyságát jelentősen növeli. Tovább fokozza a WTN étrendkiegészítők hatásfokát, hogy összetevői egymás hatásmechanizmusait kiegészítve és felerősítve (szinergia) működnek.

Az étrendkiegészítők és krémek tökéletes hasznosulását a WTN Aminoszorpciós technológia és a Fitomátrix formula biztosítja.

A Wise Tree Naturals egyedi és kimagasló hatékonyságát a hiteles mérnöki háttérnek, a valódi, premium minőségű alapanyagoknak és a folyamatos fejlesztéseknek köszönheti.


Stressz és idegrendszeri támogatás: A B-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer egyensúlyához, így ezáltal az optimális stresszválaszhoz.


Menstruációs ciklus támogatás: A ciklusbarát krémet minden korosztálynak javasoljuk, aki szeretné támogatni a menstruációs ciklus megfelelő működését.

  • Felhasználási feltétel, adatvédelmi és joginyilatkozat