Partnerek

Balancefood Kft.

Balancefood Kft.

A Balancefood Kft. 2013-ban alakult azzal a küldetéssel, hogy olyan funkcionális és kényelmi élelmiszereket hozzon piacra, amelyeket az egészségtudatos vagy cukorbetegség, ételallergia, egyéb speciális okból diétázó vásárlók is nyugodtan fogyaszthatnak.

Internet cím: http://www.balancefood.hu/


A Balancefood Kft. 2013-ban alakult azzal a küldetéssel, hogy olyan funkcionális és kényelmi élelmiszereket hozzon piacra, amelyeket az egészségtudatos vagy cukorbetegség, ételallergia, egyéb speciális okból diétázó vásárlók is nyugodtan fogyaszthatnak. Ennek megfelelően a cég fő profilja élelmiszerek és táplálék-kiegészítők forgalmazása. Nagy hangsúlyt fektet az egészséges táplálkozást megkönnyítő termékek fejlesztésére, ajánlására és értékesítésére. A már ismert és elfogadott természetes alapanyagok mellett számos új, innovatív termék található kínálatában, a szénhidrátszegény készítményektől a laktózmentes vagy gluténmentes élelmiszerekig. Mindezt kiváló minőségben és a lehető legkedvezőbb áron biztosítja a vásárlók számára.


Laktózmentes puding több ízben

Eper, csokoládé és vanília ízű puding, amelyet laktóz érzékenyek is bátran fogyaszthatnak.






Lowcarb puding több ízben

Szénhidrát csökkentett puding eper, csokoládé és vanília ízben, amely fogyókúrázók, egészséges életmódot követők számára is ajánlott.






termek_234_largeÍzesített xilit több ízben

Sütemények, italok kiváló ízesítője; egyesíti a xilit pozitívumait a természetes aromák megbízhatóságával.






termek_235_largeEritrit

Az eritrit édesítőereje 60-80%-a a közönséges cukorénak. Íze hűs és édes. 160°C-ig nem veszíti el édes ízét, és nincs utóíze. Jól kombinálható más édesítőszerekkel.






Stevia +

Eritrit alapú édesítőszer steviával élénkítve. A stevia (vagy sztívia) egy természetes édesítőszer, nem tartalmaz kalóriát, szénhidrátot és a glikémiás indexe nulla.





termek_237_largeVörös szőlőmag liszt

A vörös szőlőmag őrlemény nagyon erős antioxidáns, egy jótékony hatású élelmiszer, ami beilleszthető a paleolit étrendbe is. Nagy szerepet játszik a szabad gyökök lekötésében, egyúttal védi a szervezetet a káros oxidációs folyamatok ellen.





Tökmag liszt

A tökmagliszt magas magnéziumtartalma miatt jótékonyan hat az idegrendszeri folyamatokra. Ahogy a tökmag, úgy a tökmagliszt is jó E-vitamin forrás. Az E-vitamin jótékony hatású a szív- és érrendszeri panaszokra.





Lenmagliszt

100 % természetes, hidegen sajtolt lenmagliszt. Rendszeres fogyasztása segíti a gyulladásos folyamatok, egyes allergiák, a magas koleszterinszint, a magas vérnyomás, a vérrögképződés és a bélbetegségek megelőzését.





Xilit por

100 % porrá őrölt nyírfacukor, amely tökéletes alternatíva a porcukor helyettesítésére például sütemények készítésénél.






Belga csokoládék

Tej-, cukor-, glutén-, illetve laktózmentes csokoládék, amelyek ételallergiások, cukorbetegek, fogyókúrázók, diétázók vagy egészséges életmódot követő vásárlók számára fogyaszthatók.