Partnerek

Lavender Tihany















Tihanyi Levendula Arckrém:  A bőrt szinte érezhetetlen fátyolként beborítva biztosítja annak hidratáltságát. Növényi olajokkal gazdagítottuk és egy különleges, a bőr mélyére hatoló növényi forrásból előállított hialuronsavval is. Ajánljuk a korai ráncosodás megelőzésére, a bőr feszességének javítására, a már meglévő szarkalábak halványítására korosztálytól függetlenül.


Tihanyi Levendula Kézkrém: Vedd kezedbe a hidratálást! A vitaminokban gazdag kézkrém és a gyengéd, tihanyi levendula megnyugtatja kipirosodott bőrt, míg a panthenol felpuhítja a kérges részeket.

Tihanyi Levendula Krémdezodor: A szagmegkötésről a szódabikarbóna és a keményítő gondoskodik, a kellemetlen szagok kialakulását természetes hatóanyagok akadályozzák. A levendula illóolaj enyhe összehúzó tulajdonsága segítségével mérsékli az izzadtságot. Bőrápoló, nyugtató sheavajjal és trópusi mangóvajjal gazdagítjuk. Használat: ujjbeggyel vidd fel a megtisztított hónalj bőrére!

Tihanyi Levendula Masszázsolaj: Lágy masszázsolaj olyan természeti kincsekkel, mint a napraforgó olaj, édesmandula olaj és az Evitamin, ami védi és regenerálja a bőrt. A különleges összetevőknek köszönhetően gyorsan beszívódik és selymes érzést hagy maga után. A 100% tisztaságú tihanyi levendula illóolaj segíti a test és a lélek megnyugvását masszírozás közben.

Tihanyi Levendula Testápoló: Kényeztetően krémes testápoló különlegesen száraz, érzékeny bőrre. A könnyedén felszívódó emulziós krémet az édesmandula olaj, a sheavaj és a kókuszolaj teszi igazán hidratáló hatásúvá, a gyengéd tihanyi levendula pedig megnyugtatja a bőrt. A testápoló krémet levendula virágvízzel is gazdagítottuk.

Tihanyi Levendula Tusfürdő: A természetes összetevőkből megalkotott lila színű tusfürdőt csordultig töltöttük 100% tisztaságú tihanyi levendula illóolajjal, így biztosítva a tökéletes fürdőélményt testnek és léleknek. A panthenol fokozza a bőrmegújulást és a hidratáltságot, a tejsav segít visszaállítani a bőr megfelelő Ph értékét.

Balaton-felvidéki őstermelő készíti számunkra a szörpöket és lekvárokat. A termékek kiváló alapanyagokból készülnek, egészséges és hibátlan gyümölcsök és növények felhasználásával. A lekvárok állaga kissé krémes, lágy. Ez azért van, mert viszonylag rövid ideig főzi annak érdekében hogy a gyümölcs jellegzetes aromái megmaradjanak. Hozzáadott cukrot is csak annyit használ, hogy
élvezhető legyen. Ezért van szükség némi kompromisszumra, így csekély mértékben használ tartósító szert. A biztonságos tárolhatóság és fogyaszthatóság érdekében készülnek így a termékek.

Balaton-felvidéki őstermelő készíti számunkra a szörpöket és lekvárokat. A termékek kiváló alapanyagokból készülnek, egészséges és hibátlan gyümölcsök és növények felhasználásával. A lekvárok állaga kissé krémes, lágy. Ez azért van, mert viszonylag rövid ideig főzi annak érdekében hogy a gyümölcs jellegzetes aromái megmaradjanak. Hozzáadott cukrot is csak annyit használ, hogy
élvezhető legyen. Ezért van szükség némi kompromisszumra, így csekély mértékben használ tartósító szert. A biztonságos tárolhatóság és fogyaszthatóság érdekében készülnek így a termékek.

Balaton-felvidéki őstermelő készíti számunkra a szörpöket és lekvárokat. A termékek kiváló alapanyagokból készülnek, egészséges és hibátlan gyümölcsök és növények felhasználásával. A lekvárok állaga kissé krémes, lágy. Ez azért van, mert viszonylag rövid ideig főzi annak érdekében hogy a gyümölcs jellegzetes aromái megmaradjanak. Hozzáadott cukrot is csak annyit használ, hogy
élvezhető legyen. Ezért van szükség némi kompromisszumra, így csekély mértékben használ tartósító szert. A biztonságos tárolhatóság és fogyaszthatóság érdekében készülnek így a termékek.

A 35 éve működő sóskúti és sziráki üzem GMP rendszerben dolgozik. Legújabb fejlesztésük a bio módszerrel üzemelő (gőz és magas nyomás) csíraszegényítő, melynek feladata a szerves idegen
anyag eltávolítása a gyógy- és fűszernövényekből. A fekete és zöld teában 40% a levendulavirág, a gyümölcsben 25%. Hosszas tesztelés alapján választottuk ki így a kombinációkat, hogy a legmegfelelőbb összhatást érjük el.

A 35 éve működő sóskúti és sziráki üzem GMP rendszerben dolgozik. Legújabb fejlesztésük a bio módszerrel üzemelő (gőz és magas nyomás) csíraszegényítő, melynek feladata a szerves idegen
anyag eltávolítása a gyógy- és fűszernövényekből. A fekete és zöld teában 40% a levendulavirág, a gyümölcsben 25%. Hosszas tesztelés alapján választottuk ki így a kombinációkat, hogy a legmegfelelőbb összhatást érjük el.