Partnerek

Termékbróker Kft

Közel 20 éves kereskedelmi tapasztalatokkal a hátunk mögött idén januárban alapítottuk cégünket valós piaci igények után. Célunk a hazai gyártók és importőrök működési folyamatinak segítsége. Mint pl: értékesítés, logisztika, üzleti terv készítés, merchandising tevékenységek.

Budapesti logisztikai központunkban magas színvonalon tároljuk és kezeljük a partnereink termékeit. Értékesítési csatornáink a hazai hálózatokban, nagykereskedelmi egységekben és multinacionális áruházláncokban ad lehetőséget az egyes termékek értékesítésére. Minden gyártóval egyedi tervet készítünk és célzottan kezdjük a közös munkát. A termékeket, termékcsaládokat ahol arra van lehetőségünk polcszervízeljük. Részt veszünk akciókban, aktivitásokban melyekkel támogatjuk és erősítjük az általunk kezelt brendeket.

Teljes körű és átfogó üzleti megoldásokat kínálunk partnereinknek. Folyamatos visszajelzést adunk partnereinknek készletekről, értékesítési eredményekről, marketing tevékenységekről. Partnereink között a kis családi manifaktúráktól kezdve a nagy termeléssel bíró közép és nagy vállaltok is megtalálhatók. Tevékenységünk nem csak a gyártóknak és importőröknek segítség. Értékesítési pontjaink is felismerték azt a lehetőséget mely a szolgáltatásainkban rejlik. Új beszállítókat irányítanak hozzánk. Így időt, energiát és nem utolsó sorban pénzt spórolnak a partnerek kezelésével.

Célunk : sikeres márkaépítés a hazai gyártók részére.