Partnerek

herby’s

100% természetes, terápiás minőségű illóolajok

Kizárólag olyan, 100% természetes, hígítatlan illóolajokat vásárolunk, melyek minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és tömegspektrometriás vizsgálattal. Ezek alapján választjuk ki a legjobb összetételű, kiváló minőségű esszenciális olajokat. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét, kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz.


100% természetes, hidegen sajtolt olajok

A hidegen sajtolás egy olyan mechanikai eljárás, mely során megmaradnak az olaj értékes összetevői és eredeti, természetes íze. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy a pörköletlen magokból, alacsony hőmérsékleten, oldószerek- és egyéb vegyszerek nélkül kerüljön kinyerésre az értékes olaj. A gyártás során az olaj hőmérséklete soha nem megy 40 °C fölé, így az értékes tápanyagok nem károsodnak. Fogyaszthatod önmagában vagy salátába keverve!


100% természetes fűszercseppek

Fedezd fel az illóolajokban rejlő lehetőségeket a konyhádban is!
A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.


Levendula olaj Maillette Franciaország 5 ml 100% természetes

A herby’s Levendula „Maillette” olaj 100% természetes, hígítatlan, vízgőz desztillációval készült illóolaj, egyenesen Franciaországból.
Az egyik legkedveltebb illóolajunk. Az általunk forgalmazott illóolajok minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és tömegspektrometriás vizsgálattal. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét, kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz.Teafa olaj Ausztrál 10 ml 100% természetes

A herby’s Ausztrál Teafa olaj 100% természetes, hígítatlan illóolaj, 45,2% terpinén-4-ol tartalommal. Az olaj Ausztráliában, vízgőz desztillációval készül.
Az aktuális lepárlás után bevizsgált terpinén-4-ol tartalmát a dobozon találod. Az általunk forgalmazott illóolajok minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és
tömegspektrometriás vizsgálattal. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét,
kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz.


Citrom olaj BIO 5 ml 100% természetes

A herby’s BIO Citrom olaj 100% természetes, hígítatlan illóolaj, a bio citrom héjának hidegen sajtolásával készül.
Előnyben részesítjük az olasz és spanyol eredetű citrom illóolajokat, az adott tétel pontos származási helyét a dobozon találod! Az általunk forgalmazott illóolajok minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és tömegspektrometriás vizsgálattal. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét,kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz.


Lime olaj BIO 5 ml
A herby’s BIO Lime olaj 100% természetes, hígítatlan illóolaj, egyenesen Mexikóból.
A bio lime héjából hidegen sajtolással készül. Az általunk forgalmazott illóolajok minden gyártási tételre vonatkozóan rendelkeznek gázkromatográfiás- és tömegspektrometriás vizsgálattal. A beszállítói dokumentációink tartalmazzák az olajok kivonási módját, a felhasznált növényi részt, valamint a felhasznált növény: botanikai nevét, kemotípusát és a származási helyét. Így minden fontos információval rendelkezünk az illóolajokról, melyek elengedhetetlenek a biztonságos használatukhoz.
BIO Feketekömény magolaj 100% hidegen sajtolt

100% hidegen sajtolt BIO Feketekömény magolaj, egyiptomi magból sajtoltva.
Olajának fő hatóanyaga a timokinon melynek szervezetre gyakorolt jótékony hatása klinikailag is bizonyított. A timokinon csökkentheti a felsőlégúti gyulladást, ellazíthatja a légúti izmokat ezáltal segíthet az asztma tünteinek enyhítésében és a hosszú távú kezelésében. A feketekömény olajban lévő keserű- és cserzőanyagok tágíthatják a hörgőket és váladékoldó hatásúak lehetnek, ami az asztmánál lényegesen megkönnyítheti a mindennapokat és segítheti a gyógykezelések hatékonyságát.
Máriatövis magolaj 100% hidegen sajtolt

A hatását a benne lévő szilimarin (kémiai nevén flavonolignán) nevű vegyületcsoportnak köszönheti. A máriatövis termése 15-30% mennyiségben tartalmaz olajat és 20-30%-ban fehérjéket. A termés szilimarin vegyületeinek 50%-a szilibinin nevű vegyület, de tartalmaz még jelentősebb mennyiségben szilikrisztin, szilidianin és izoszilibinin nevű vegyületeket is. A szilimarin májregenerációt elősegítő hatással rendelkezhet.

BIO Kendermag olaj 100% hidegen sajtolt
A kender magjából, hidegen sajtolással készítik a lágy, zöldes színű kendermagolajat, melynek egyedülálló egészségvédő hatást tulajdonítanak. Jelentős mennyiségben találhatók meg benne a szervezet számára nélkülözhetetlen, többszörösen telítetlen, esszenciális zsírsavak (Omega-3 és Omega-6). Kivételes tulajdonsága továbbá, hogy a benne található Omeg-3 és Omega-6 zsírsavak az emberi szervezet számára a legideálisabb arányban vannak jelen. Ezen kívül tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA), mely összetevője a kendermagolajat nem csak étkezési olajként, hanem a bőrápolásban is kimagaslóan értékessé teszi. Fontos
kiemelni, hogy a kendermagolaj könnyen- és gyorsan beszívódik a bőrbe.


BIO Citrom fűszercsepp 5 ml 100% természetes

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
A BIO Citrom fűszercsepp esszenciáját a bio citrom héjából hidegen sajtolással kinyert bio citrom illóolaj adja. A könnyebb konyhai felhasználás miatt minimális bio hidegen sajtolt napraforgó
olajjal van hígítva. A friss citrom héjának a helyettesítésére a legjobb alternatíva!BIO Narancs fűszercsepp 10 ml 100% természetes

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.
A BIO Narancs fűszercsepp esszenciáját a bio narancs héjából hidegen sajtolással kinyert bio narancs illóolaj adja. A könnyebb konyhai felhasználás miatt minimális bio hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva. A friss narancs héjának a helyettesítésére a legjobb alternatíva!


Fokhagyma fűszercsepp 10 ml 100% természetes

A herby’s fűszercseppeket a legmagasabb minőségű, élelmiszeripari célra is használható illóolajokból, CO2 kivonatokból és hidegen sajtolt magolajokból készítjük. A természet esszenciái egy kis üvegcsébe zárva.

A Fohagyma fűszercsepp esszenciáját a friss fokhagymából vízgőzdesztillációval kinyert illóolaja adja. A könnyebb konyhai felhasználás miatt hidegen sajtolt napraforgó olajjal van hígítva.
A fokhagyma rajongók garantáltan imádni fogják!