Partnerek

New York Dental Kft.

Splat szájhigiéniai termékek:


Tökéletes, fehér fogsor, friss lehelet, egészséges íny: a SPLAT ezeket az igényeket figyelembe véve alakította ki termék kínálatát, ahol egyesül a tudomány és az innováció, melyek egyedi, természetes megoldásokat nyújtanak a napi szájhigiéniához. Minden SPLAT termék számos, természetes növényi kivonatot, illóolajat, értékes hozzávalókat, ill. egyedi összetevőket tartalmaz A White System® és a LUCTATOL® a SPLAT szabadalmaztatott formulája. Az egészsége érdekében a SPLAT a legjobbat nyújtja, összhangban a természettel.
A Splat kínálatában minden korosztály számára megtalálható a megfelelő termék: babák, kisgyermekek, iskolás gyermekek és felnőttek számára egyaránt.


Biomed szájhigiéniai termékek:


Az innovatív Biomed termékek 90-99%-ban természetes hatóanyagokból készülnek, minden termék legalább 20-féle természetes összetevőt tartalmaz. A mindennapos szájhigiénia fenntartására, különleges igényeknél is tökéletes: fogkrémek, szájvizek és fogkefék találhatók a kínálatban.
A Biomed termékek klinikai tesztelése Svájcban történik. A Biomed termékek az egész család részére ajánlottak: már 6 éves kortól használhatja bárki.
A Biomed termékek nem tartalmaznak: fluoridot, klór-hexidint, SLS-t, agresszív fehérítő és csiszolóanyagokat, triklozánt és vegyi antiszeptikumokat.


Biomio bio tisztító-, mosó- és mosogatószerek, folyékony szappanok:



A BioMio egy hatékony, bio tisztítószer márka, mellyel a napi háztartási munkát végezhetjük. Termékeink sem az emberekre, sem a környezetre nem károsak. Minden BioMio termék a lehető legmagasabb részben (90% felett) természetes anyagokat tartalmaz. Csak természetes illóolajokat használunk, de vannak teljesen illatmentes termékeink is. Termékeink egy része gyapot kivonatot tartalmaz, ami gyengéd a bőrhöz és megóvja a ruha szálainak rugalmasságát és színét. A gyártási folyamat is környezetbarát. A BioMio termékeket nem teszteljük állatokon. A BioMio cikkek természetes összetevői hatékonyan pusztítják el a kórokozókat, így biztonságosan használhatóak gyermekek környezetében is.
A BioMio kínálatában megtalálhatóam a mosószerek, öblítők, mosogatószerek, tisztítószerek, folyékony szappanok.


Happy Smile gyermek fogkefék



Cégünk saját márkájú, rendkívül népszerű gyermek fogkeféi tartoznak ide. Elérhetők zselés, világítós figurás, illetve. unikornisos, kupakos változatban is.
A Happy Smiles gyermek fogkefék ergonómikus markolattal rendelkeznek. Segítenek elsajátítani a helyes fogmosási időtartamot. Lekerekített végű DuPontTM Tynex® soft sörtékkel, melyek védik a fogínyt és a fogzománcot. Kedves állat motívumokkal.

Elérhetőségünk:
New York Dental Kft., 1135 Budapest, Frangepán u. 66/B.
Telefon: +36 1 236-4000
e-mail: info@newyorkdental.hu
www.newyorkshop.hu
www.newyorkdental.hu
www.newyorkuniform.hu


BIOMED CALCIMAX, 75 ml, 100 g fogkrém:

Erősíti és ásványokkal tölti fel a fogzománcot. Természetes fogkrém. 6 éves kortól.A kálcium-hidroxiapatit és L-arginin erősítik és újjáépítik a zománcot., csökkentik a fogak érzékenységét. Az algakivonatok ( levelek, barna alga, spirulina ) és a rózsaszín agyag kombinációja támogatják az egészséges fogazatot. Az útifű és nyírfalevél kivonatok természetes antiszeptikumai nyugtatják a fogínyt és gyengéden tisztítanak.







BIOMED GUM HEALTH, 75 ml, 100 g fogkrém:

Fogíny erősítés és védelem. Természetes fogkrém. 6 éves kortól.A 98%-ban természetes összetevőkből készült Biomed Gum Health fogkrém erős gyulladáscsökkentő hatású, így biztosítja az íny egészségét. A csipkebogyó, kamilla és nyírfa kéreg kivonatok komplexe helyreállítja és erősíti a fogzománcot és csökkenti fogérzékenységet. L-arginin szabadalmaztatott ásványi anyag, mely a kalcium és hidroxi-apatit beépítését segíti. A zsálya, az eukaliptusz, a rozmaring és a cédrus illóolajok elősegítik az egészséges fogíny megtartását.






BIOMED CITRUS FRESH, 75 ml , 100 g fogkrém:

Friss lehelet már az első használattól. Természetes fogkrém. 6 éves kortól. Hosszan tartó friss lehelet a természetes grépfrút, mandarin, citrom és menta illóolajoknak köszönhetően. Megtisztítja a fogzománcot a lerakódásoktól, erősíti és újjáépíti a zománcot. Bromelin-, glicerol-, foszfát-, és L-arginin tartalmú, ananász kivonattal.. Elősegíti az egészségeny fogínyt, vés a fogszuvasodástól, csökkenti az ínyfájdalmat. Útifű, nyírfalevél, és borókalevél kivonattal.






BIOMED CHARCOAL, 75 ml , 100 g fogkrém:

A biomed Characol fogrém hatékonyan fényesíti, fehéríti és erősíti a fogakat. Természetes fogkrém. 6 éves kortól. A háromféle szén (bambusz, aktivált szén, faszén) és az ananász kivonatokból nyert Bromelin gyengéden tisztítják a fogat és eltávolítják a fogkövet. A kalcium-hidroxiapatit erősíti és újjáépíti a fogzománcot. A cink citrát friss leheletet biztosít. Az útifű és a nyírfalevél hozzájárulnak az egészséges fogínyhez.






BIOMED SUPERWHITE, 75 ml , 100 g fogkrém:

Gyengéden fehéríti és erősíti az érzékeny fogzománcot. Természetes fogkrém. 6 éves kortól. A papain és bromelin eltávolítják a fogkövet és gyengéden fényesítik a zománcot. A kókuszolaj és fahéjkivonat kombinációja gyengéden ápolja az ínyt és különleges fűszeres ízt ad. A kálcium-hidroxiapatit és L-arginin ásványokkal töltik fel és erősítik a zománcot. Az Útifű - és nyírfalevél kivonatok nyugtatják az ínyt és gyengéden tisztítanak.






BIOMED SENSITIVE, 75 ml , 100 g fogkrém:

Csökkenti a fogak érzékenységét és erősíti a fogzománcot. Természetes fogkrém. 6 éves kortól. A vörös szőlőmag kivonat megelőzi a fogkövek lerakódását és erősíti a fogínyt. A kálcium-hidroxiapatit és L-Arginin erősítik és újjáépítik a fogzománcot, csökkentik a fogak érzékenységét. Az útifű, nyírfalevél és tölgyfakéreg kivonatok nyugtatják a fogínyt és gyengéden tisztítanak.







BIOMED WELL GUM szájvíz, 500 ml:

Az egészségeny fogínyért, teljeskörű szájápolás és higiénia. BIOMED ® WELL GUM – teljes körű ápoló természetes szájvíz. A természetes ánizs, szegfűszeg, eukaliptusz, rozmaring és cédrus illóolajok elősegítik a fogíny egészségét, és lenyűgöző természetes aromával örvendeztetnek meg. Az ananászkivonatból nyert természetes bromelain enzim segít eltávolítani a lepedéket és gyengéden fehéríti a fogakat. Az L-arginin és a több ásványi anyag aktív komplexe, beleértve a cinket, a rezet és a magnéziumot, erősíti és helyreállítja a fogzománcot, csökkentve az érzékenységet. A zsálya, útifű és nyírlevél kivonatai nyugtatják az ínyet és védenek a fogszuvasodás ellen. A cinksók frissítik a leheletet. A stevia kivonat (természetes édesítőszer) ápolja a lágy szájszöveteket és elősegíti a fogíny egészségét. Az egész családnak ajánlott: gyerekeknek 6 éves kortól és felnőtteknek.













Splat BIOCALCIUM fogkrém, 100 ml:

Zománc helyreállítás és gyengéd fehérítés. A SPLAT ® PROFESSIONAL BIOCALCIUM ® egy tojáshéjból nyert bioaktív kalciumot tartalmazó fogkrém, amely hozzájárul a zománc remineralizációjához. Az innovatív Sp.White System ragyogó fényre polírozza a zománcot, és elősegíti a szájápolás egészségét - a természetes papaya enzim (Papain) és a szilícium-dioxid lekerekített polírozó részecskéi segítenek eltávolítani a felületi foltokat és a lepedéket, Polydon (PVP) - filmképző komponens, fed védőfóliával ellátott fogak, hatékonyan hozzájárulva a hosszú távú tisztításhoz. túlérzékenység. Az aktív kalcium erősíti a zománcot.
Fluorid mentes.






Splat WHITE PLUS fogkrém 100 ml:

Gyengéd fehérítés és zománcvédelem. Az Sp. A White System ® ragyogóra polírozza a zománcot - természetes papaya enzim (Papain) és a szilika lekerekített polírozó részecskéi segítenek eltávolítani a felületi foltokat és a lepedéket, Polydon (PVP) - filmképző komponens, védőfóliával fedi a fogakat , hatékonyan hozzájárulva a hosszú távú tisztuláshoz. Tripple Whitening System (System of Triple Action Phosphate) eltávolítja a kávé, tea és vörösbor foltjait, amelyek befolyásolják a fogak színét, gyengéden polírozza a fogzománcot. A kalcium-pirofoszfát gyengéden halványítja a zománcot. A pentanátrium-trifoszfát segít megelőzni a fogkőképződést. A dikalcium-foszfát-dihidrát tisztító hatást biztosít. A káliumionok segítenek csökkenteni a túlérzékenységet. A mentol hosszú távú hűvösség és frissesség érzést biztosít. A nátrium-monofluor-foszfát véd a fogszuvasodás ellen. Klinikailag bizonyított hatékonyság 4 hetes használat után, hatékony zománcfehérítés 1,5 árnyalatig. Fluoridtartalom – 0,1% (1000 ppm)




Splat MEDICAL HERBS fogkrém 100 ml:

Az egészségeny fogínyért, teljeskörű szájápolás és higiénia. A SPLAT PROFESSIONAL MEDICAL HERBS smaragd színű gél fogkrém, amely zsálya, kamilla és galagonya kivonatokat tartalmaz a hatékony fogíny- és fogápolás érdekében. A tojáshéjból nyert kalcium hozzájárul a zománc remineralizációjához. A galagonyavirág kivonat és a muskátli illóolaj nyugtató hatással van a fogínyre. Az innovatív Sp.White System ragyogó fényre polírozza a zománcot, és elősegíti a szájápolás egészségét - a természetes papaya enzim és a szilícium-dioxid lekerekített polírozó részecskéi segítenek eltávolítani a felületi foltokat és a lepedéket, Polydon (PVP) - filmképző komponens, fed védőfóliával ellátott fogak, hatékonyan hozzájárulva a hosszú távú tisztításhoz. Fluoridtartalom – 0,1% (1000 ppm).
A fluoridionok hatékonyan védenek a fogszuvasodás ellen.