Partnerek

Organiqa Superfoods

Az Organiqa Superfoods márkával 2011-ben találkozhattál először. Magyarországon elsőként kezdtünk el bio Superfood termékeket forgalmazni.
Célunk a kezdetektől az volt, hogy a kiváló minőségű bio termékeket a lehető legkedvezőbb áron juttassuk el hozzád.


Az Organiqa termékek legfontosabb jellemzőiről:
• Magyarországon gyártott termékek
• kizárólag bio vagy természetes összetevők,
• folyamatosan ellenőrzött, kimagasló minőség
• felesleges adalékanyagoktól, aromáktól és hozzáadott cukortól mentes termékek
• 100% glutén, laktóz, vegán és szójamentes

Termékkínálatunkat folyamatosan bővítjük saját fejlesztésű Superfood keverékekkel és legújabban egy gyógynövényes étrend-kiegészítő termékcsaláddal Organiqa Balance márkanéven.


Az Organiqa Balance étrend-kiegészítők az ájurvédikus orvoslás legfontosabb gyógynövényeit és azok kivonatait felhasználva készülnek, melyek jótékony hatásait évezredes tapasztalatok igazolják.

Bio Hormonegyensúly mix 125g: egyszerre élvezheted 3 adaptogén növény kiváló hatását. A maca, az ashwagandha és a shatavari segíthetnek a női test egészségének és egyensúlyának fenntartásában.

Bio Szuperzöld mix 125g: 4 "szuperzöld" immunerősítő: búzafű, árpafű, spirulina és chlorella por keveréke - kimagasló klorofill tartalommal, baobabbal ízesítve - hogy az íze is kellemes legyen.

Bio Maca por 125g: A perui maca gyökérből készült őrlemény kiváló természetes hormonszabályozóként ismert, a női- és férfi hormonrendszer egészséges működéséhez ajánlott.

Bio Matcha por 60g: A porrá őrölt friss, üde zöld tealevelekből készült jellegzetes ízű matcha por tökéletes választás különböző eredetű gyulladások és fájdalom enyhítésére.

Bio Spirulina tabletta 125g (250db): Földünk egyik legősibb tápláléka ez a kék-zöld mikroalga. Nagyon magas klorofill -, teljes értékű fehérje tartalom és egészséges zsírsavak jellemzik.

Bio Chlorella tabletta 125g (250db): Ez a zöld mikroalga kimagasló klorofill tartalommal rendelkezik. Tisztító hatású, egyik legfőbb segítőnk a méregtelenítésben, különösen a nehézfémek eltávolításában.

Barátcserje kivonat kapszula (400mg) 60 db: A női lét egyik legfontosabb támogató gyógynövénye. A nővé éréstől egészen a változókor végéig segíti a nők mindennapjait egyensúlyba hozni.

Hormonegyensúly kapszula 60 db: Az Organiqa Balance Hormonegyensúly gyógynövényes kapszula életkortól függetlenül támogatja a női hormonháztartás egyensúlyát. Éld meg nőiséged boldogan és fesztelenül, sugározd környezted felé is ezt a pozitív energiát!

Férfi egészség kapszula 60 db: Gyógynövények keveréke férfiaknak a mindennapi egyensúlyért és az optimális teljesítményért.

Ideális emésztés kapszula 60 db: Ájurvédikus gyógynövények keveréke a könnyed anyagcsere és az optimális emésztés támogatására