Partnerek

Dr. Aliment Kft. étrend-kiegészítő készítmények és funkcionális élelmiszerek fejlesztésére és kereskedelmére alakult 2006-ban. Az elnevezés a latin élelmiszer (aliment) szóból ered, a dr. előtag a tudományos megalapozottságra, az egyetemekkel kialakított szoros kapcsolatra utal. A Dr. Aliment Kft. legjobb tudása szerint hozzájárul az étrend-kiegészítők, és az élelmiszeripar fejlődéséhez.
A vállalkozás munkáját a tudományos megalapozottságú fejlesztő munka jellemzi.


A Dr. Aliment Kft. tulajdonosa - Dr. Prokisch József - olkeleveles vegyész, egyetemi docens, igazságügyi szakértő.
Nemzetközi szinten elismert, főként a LactoMicroSel szerves szelén kutatási-fejlesztési területen elért sikereinek köszönhetően, melyek magyar, európai és USA szabadalmakat kaptak.

A Dr. Aliment Kft. termékei, több mint 16 éve segítik a magyar emberek egészségének megőrzését.

Étrendkiegészítő termékeink:

Termék Vonalkód

Lizin-C 580mg 60X Kapszula

5 999 882 854 014

LactoMicroSel® 200mg 41x Tabletta


5 999 882 854 205


Pajzs komplex® 200mg 40x Tabletta

5 999 882 854 199


Króm-Inulin 500mg 120x Tabletta


5 999 882 854 038

Élelmiszer termékeink: Fekete fokhagyma, Norvég lazacolaj, Lassú aszalással készült fekete banán, alma, körte.

A Dr. Aliment Kft. termékei közül a Lizin-C, meghatározó szereplője a magyar étrendkiegészítő piacnak.
Cégünk eddigi története során organikusan növekedett évről-évre, melynek alapja, az elégedett vásárlóink ajánlása.
Az eddigi sikereink és vásárlóink visszajelzései bátorítanak minket abban, hogy a Herbária franchise partnereinek és szaküzleteinek aktív együttműködéssel, szélesebb vásárlói réteg számára tegyük ismertté és elérhetővé termékeinket.
Célunk, hogy a jövőben közös sikereket érjünk el és támogassuk a magyar emberek egészségét!
Üdvözlettel,
Nagy Krisztián
ügyvezető


Herpesz megelőzésére. Az L-lizin esszenciális aminosav szerepet játszik a kötőszöveti kollagén és elasztin szintézisében, valamint a kalcium bélből való felszívódásában.

Magyar fejlesztésű szerves szelént - LactoMicroSel – jódot, cinket és E-vitamint tartalmaz.

Jódtartalma miatt pajzsmirigy alulműködésben javasoljuk

Magyar fejlesztésű szerves szelént - LactoMicroSel – és E-vitamint tartalmaz, ami potencírozzaa szelén antioxidáns hatását. Immunrendszer erősítésére és nem jódhiányos pajzsmirigy betegeknek javasoljuk.

Hozzájárul a normális vércukorszint fenntartásához. A hiánya rontja a szervezet glükózfelvételi képességét és növeli az inzuliszükségletet.

Norvégia hideg, tiszta vizeiben élő lazacokból kivont halolaj, omega-3 forrásként kiválóan használható. Alkalmazható akár ételeink ízesítésére, halételekhez, salátákhoz, de fogyaszthatjuk magában is. Közvetlenül fogyasztva 3-5 ml-t (egy kiskanál) a nyelv alá véve, majd vizet kortyolva.

A termék magyar friss fokhagymából speciális technológiával készült öregített fokhagyma. A friss fokhagymához képest antioxidáns tartalma akár a tízszerese is lehet. A gyártás során a friss fokhagyma allicin tartalma jelentősen csökken, ezért kevésbé jellemző a fekete fokhagymára a hagyományos fokhagyma erős, intenzív illata és íze.